Lliurats els premis FotoFlash 2017 durant la Fira de la Infància i la Joventut de Masquefa

Aquest passat dissabte dia 3 de juny van ser lliurats els premis FotoFlash 2017 que atorga el Club Excursionista Anoia als guanyadors del seu concurs de fotografia durant la celebració de la Fira de la Infància i la Joventut de Masquefa.

Durant tot el dia van estar exposades les fotografies finalistes del concurs FotoFlash que organitza anualment el club masquefí a l’estand que aquest va presentar a la fira d’entitats de la vila, les quals havien estat escollides per un jurat professional format per membres de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada.

Fent recordatori del que ha estat aquesta edició del concurs direm que el passat dia 7 de maig el grup de participants es va desplaçar al municipi de Mura (Bages) per realitzar el programa proposat per l’organització, que constava d’una visita guiada al Molí del Mig, datat en l’any 1056 i actiu fins a mitjans del segle XX, i un temps lliure per voltar pels carrerons d’aquest bonic llogaret de la nostra geografia. Totes les instantànies realitzades durant el matí passarien a competir dins de la modalitat FotoFlash sense poder ser retocades. Per participar en la modalitat RETARD, els participants disposarien de quinze dies més per fer volar la imaginació i realitzar tants retocs com es volgués en un màxim de tres fotografies.

En aquesta edició del FotoFlash s’hi han presentat 8 participants amb un total de 748 fotografies de les quals el jurat va classificar-ne 25 per aquesta fase final. En quan al FotoFlashRETARD el nombre de participants ha estat de 5 i les fotografies presentades 15, de les quals van passar 10 d’elles a la final.

Una exposició doncs amb un total de 35 fotografies on tothom que passés per l’estand del Club Excursionista Anoia podia observar i votar una de cada una d’elles per atorgar-li finalment el premi de Jurat Popular a aquelles que obtinguessin més quantitat de vots.

A les 18 hores i davant del públic assistent, el jurat format per Sònia Poch i Manel Caballé pertanyents a l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada i desplaçats a la Fira, escolliria les tres millors fotografies de cada categoria.

Les fotografies premiades van ser les següents:

Categoria FotoFlash

1er. Premi: Enmurat-4 de CARLES RODRIGUEZ

2on. Premi: Bat-5 de JAUME ARLÀ

3er. Premi: Photosmias-1 de JUAN ANTONIO LÓPEZ

Premi del Jurat Popular: Enmurat-4 de CARLES RODRIGUEZ

Categoria FotoFlashRETARD

1er. Premi: Indiscreció de CARLES RODRIGUEZ

2on. Premi: Retard-3 de JUAN ANTONIO LÓPEZ

3er. Premi: Sara-49 d’ANGEL PRIETO

Premi del Jurat Popular: Sara-49 d’ANGEL PRIETO

Els premis lliurats han estat un trofeu com a participant premiat per a cadascú, així com un val per una ampliació fotogràfica donada per DigiArt i una ampolla de Cava Brut Nature per gentilesa de BonCuvée. A més, els classificats en primer lloc gaudiran d’un àpat per a dues persones al Restaurant Masia Can Parellada.

Les fotografies guanyadores estaran exposades a la seu del Club Excursionista Anoia (carrer Crehueta, 33 – Masquefa) i es podran veure els divendres de 19 a 21h. Els participants que hagin tingut fotos participants a la final però que no hagin obtingut premi, les podran recollir dins del mateix horari en un plaç de dos mesos.

Sens dubte, el FotoFlash+RETARD millora la qualitat fotogràfica amb el pas de cada edició.

Esperem ja quina ens prepara el Club Excursionista Anoia pel proper any i donem l’enhorabona a tots els guanyadors.