Qui som?

La nostra història

El Club Excursionista Anoia és el centre en el qual pots participar de les activitats que s’hi organitzen i del que pots rebre tota la informació i el suport que et calgui per muntar-te les teves pròpies activitats i sortides.

Fundat l’11 de setembre de 2001 a la Pica d’Estats, el CEA neix amb la idea de poder gaudir de la Natura tot practicant el senderisme al costat de persones que comparteixin els mateixos neguits pel Medi Ambient i valorin el patrimoni que ens ofereix el món en que vivim. 

La seva seu és a Masquefa.

QUÈ FEM?

Quan es crea el Club Excursionista Anoia, ho fa amb l’esperit d’apropar a la gent el món excursionista en tots els seus vessants. No només es dedica a muntar sortides si no, que vol oferir tot un seguit d’avantatges, informacions i gestions a aquells que volen desenvolupar una activitat excursionista a la seva mida. 

Quines activitats s’hi fan?Totes aquelles que la nostra geografia permet: senderisme, trekking, alta muntanya, espeleologia, escalada, raquetes de neu, esquí de fons, esquí de muntanya, bicicleta tot terreny, curses d’orientació, esports d’aventura, activitats de natura, fotografia, travessies, cursos de formació, etc. 

El CEA et permet la formació a diferents nivells i graus perquè puguis iniciar-te a la pràctica de totes aquestes activitats i perfeccionar la teva tècnica. 

El CEA tramita les llicències federatives corresponents a la FEEC – Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Tenir una llicència federativa vol dir gaudir d’una assegurança d’accidents personal, poder gaudir d’avantatges en els preus de material i llibreria, descomptes en refugis, etc., i poder participar en les diferents competicions esportives que es realitzen anualment en tot el món.