El FotoFlash reuneix més de 200 fotos pel concurs

El concurs de fotografia FotoFlash integrat dins d’una caminada per la Serra de Montserrat, aconsegueix reunir més de 200 obres.
Diumenge passat, el CEA efectuava una matinal per la nostra Serra veïna. La ruta partia des del Monestir i transcorria per Sant Miquel, Sant Joan, Santa Magdalena i Santa Anna, per tornar de nou al Monestir. Amb el nom de “FotoFlash per Montserrat”, els participants lliuraven les seves targes de memòria de les màquines fotogràfiques, per entrar a formar part del concurs. Totes les fotos fetes durant el matí, entrarien a competir en una sola categoria. Un cop en poder de l’organització, les obres passaran a un jurat que analitzarà amb deteniment cada una d’elles per aconseguir seleccionar-ne solament 30, les quals passaran a una segona fase; la final.
Aquest proper dissabte, dia 6 de juny, i dins de la Fira de la Infància i la Joventut que es celebra a Masquefa, el jurat, format per membres de l’Associació Fòrum Cultural – Fotoclub Guineueta, escollirà davant del públic assistent a la Fira, els guanyadors del concurs i autors de les tres millors fotos. També serà premiada aquella fotografia que sigui més votada pels visitants de la Fira, adjudicant el premi de Jurat Popular. Aquest acte es farà a les 18 hores a l’estand que el CEA – Club Excursionista Anoia te a la Fira. Els premiats obtindran un trofeu de guanyador patrocinat per l’Ajuntament de la Vila de Masquefa. A més, el classificat en primer lloc, també serà obsequiat amb una màquina fotogràfica Nikon, per gentilesa de Foto@Foto (Masquefa).
Esteu tots convidats a gaudir de les imatges de la Muntanya de Montserrat i a votar per la millor!
El CEA segueix endavant amb l’objectiu d’anar intercalant la fotografia en les activitats que es desenvolupen al medi natural.


 

 

 

 

 

 

Al fons, la Miranda de santa Magdalena, punt culminant de l’excursió 

 

 

 

 

 

 

 Les cabres també posàben per la foto

 

 

 

 

 

 

 

A Sant Joan, per la passarel·la de l’antic restaurant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Compte amb el cap!

 

 

 

 

 

 

 

 Ermita de Sant Joan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Perquè tothom para a fer la foto al mateix lloc?

 

 

 

 

 

 

 

Arribats a Santa Magdalena, temps per fer un mos,… 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uns fruits secs… 

 

 

 

 

 

 

 

o un bocata 

 

 

 

 

 

 

 

Foto de grup davant la Gorra Frígia 

 

 

 

 

 

 

 

Tornant i comptant escales 

 

 

 

 

 

 

 

Paradeta al Pas dels Francesos 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Darreres pases, abans de la birra