El FotoFlash clou amb una gran qualitat fotogràfica

Dissabte passat, es va cloure el FotoFlash. Una matinal per la muntanya de Montserrat, on les fotos que van fer els participants, van passar totes a competir en un concurs. El resultat del jurat, va posar punt final a la novadora activitat plantejada pel Club Excursionista Anoia.
Més de dues-centes fotos van participar d’aquest concurs.
Totes aquestes, es van passar al jurat perquè en seleccionés una trentena i, aquestes, passessin a una fase final. I així es va fer; Dissabte passat, i dins de la Fira de la Infància de la Joventut que s’organitzava a Masquefa, i dins de l’estand que presentava el Club Excursionista, es van exposar les vint-i-vuit fotos finalistes. Durant tot el matí, els visitants a la fira, van poder votar per aquella que més els agradés. Aquella que més recolzament tingués per part del públic, obtindria el Premi del Jurat Popular. Per la tarda, va ser un jurat professional el que decidí les tres millors.
Tot i que les fotografies havien passat a participar del concurs sense que els seus autors haguessin tingut temps per retocar-les, enquadrar-les i, ni tant sols, escollir-les, el jurat va manifestar la gran qualitat del concurs.
La sortida celebrada la matinada del diumenge dia 31 de maig, va transcorre pel camí que uneix el Monestir de Montserrat, i les zones de Sant Miquel, Sant Joan, Santa Magdalena i Santa Anna. La Miranda de Santa Magdalena va ser el punt culminant de la sortida.
Per la tarda del dia 6 de juny, el jurat, format pels senyors Antoni Garcia, Heribert Sagrera i Bonaventura Martínez, membres de l’Associació Fòrum Cultural – Fotoclub Guineueta del barri de La Guineueta de Barcelona, i acollint-se a les bases proposades per l’organització, van estar valorant públicament, i amb moments de veritable entusiasme i discussió, les vint-i-vuit obres, escollint finalment les tres guanyadores. El resultat final, va ser el següent:
– Primer premi per l’obra “Dodge 46” de l’autor Xavi Prieto i Romero
– Segon premi per l’obra “El Jovencito Franskentein 6” de l’autor Miquel Àngel Felguera i Ruiz
– Tercer premi per l’obra “Kalimero 34” de l’autor Carlos Vizuete i Ensesa
El premi atorgat pel Jurat Popular va ser per Miquel Àngel Felguera i Ruiz amb l’obra “El Jovencito Frankenstein 4” .
El Sr. Enrique Gómez, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Vila de Masquefa, va fer el lliurament de premis; un trofeu per cadascun dels participants guanyadors, una ampolla de cava. A més, el participant classificat en primer lloc, va obtenir una càmera fotogràfica donada pel Sr. Jordi Gonzàlez de la botiga Foto@Foto de Masquefa. També, els tres membres del jurat desplaçats a la Vila, van rebre un recordatori com agraïment a la seva tasca voluntària i tècnicament professional oferta al Club Excursionista Anoia per aquest FotoFlash.

 

 

 

 

L’estand del CEA a la Fira de la Infància i la Joventut 

 

 

 

 

 

 

L’exposició fotogràfica del FotoFlash, molt concorreguda durant tot el dia 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Passió per la fotografia. Membres de l’Associació Fòrum Cultural – Fotoclub guineueta

 

 

 

 

 

 

 

 

Decidint els guanyadors 

 

 

 

 

 

 

 

Trofeus pels guanyadors i agraïment al jurat 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Dodge" és Xavi Prieto – 1er. premi. trofeu, càmera fotogràfica i cava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Dotge 46", la foto guanyadora 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2on. premi per Miquel Àngel Felguera. Ell és "El Jovencito Frankenstein". També s’emportà el premi del Jurat Popular 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"El Jovencito Frankenstein 6", foto classificada en 2on. lloc 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Kalimero" és Carlos Vizuete. Classificat en 3er. lloc 

 

 

 

 

 

 

 

"Kalimero 34", Tercera fotografia premiada 

 

 

 

 

 

 

 

"El Jovencito Frankenstein 4" fotografia guanyadora del Premi Popular