Collserola: la calma de després de la tempesta

Tot i que la nit va ser plujosa, durant la matinada el sol va vèncer els núvols i va aconseguir una caminada tranquil·la pels setze participants que van assistir a la darrera sortida del CEA el passat dissabte, dia 27 de setembre.

De porcs senglars no en van veure cap, potser tots haurien baixat a Barcelona a “botigueixar”. El que si es van poder trobar van ser incomptables bicicletes. Potser si que els senglars van anar a comprar pintura per marcar un carril bici per Collserola!

Un cop més, van assistir nous caminants; Nous companys de camí. Companys que s’espera que tornin qualsevol dia a gaudir de les sortides del CEA. Benvinguts a tots!

El camí va ser plàcid, tranquil, ple de converses de tot tipus. Unes, per intercanviar la coneixença entre els nous vinguts i el Club; d’altres per aprofundir en l’amistat que ja uneix als vells. Unes per comentar el paisatge i, d’altres convidant a compartir unes ametlles durant l’esmorzar davant de Can Borrell. Moltes paraules faran recordar a cada un dels participants moments viscuts durant la sortida però, recordats per cadascú a la seva manera particular: Boscos ombrívols, fonts d’aigua fresca, cireretes d’arboç, olor a botifarra a la brasa, una copa de vi, un forn de pedra, la foto de grup a l’ermita de Sant Medir, una lliçó de botànica, fins i tot la suor d’algun company, una soca d’arbre i com no,… el revolteig de la Morla per les cames.

 

 L’antic Casino

 

 Arribant al Viaducte de Can Ribes

 

 Esmorzar a Can Borrell

 

 Ermita de Sant Edjutori

 

 Forn Ibèric

 

 Refrescant-se a Sant Medir

 

 Un senyor arbre!

 

 En Blai i la cua de Cavall

 

 Un paisatge incomparable