Publicades les més de 3000 fotografies del Duatló Vila de Masquefa organitzat pel Club Excursionista Anoia

Desprès de molts intents per poder penjar les fotografies del Duatló Vila de Masquefa celebrat el passat dia 13 d’abril, per fi ja es poden veure totes en la web del Club Excursionista Anoia.
El club masquefí ha rebut desenes de peticions d’atletes i voluntaris sol·licitant poder veure les fotos que es van realitzar durant el seu duatló, i la veritat és que no ha estat fàcil. Més de 3000 fotografies s’han penjat ja a la web del club on s’han hagut de repartir en cinc carpetes degut al pes dels arxius. I és que el Club Excursionista Anoia ha estat tossut en voler penjar-les totes amb la màxima resolució possible.
Depenent de com us arribi aquesta notícia les podreu veure si ja us trobeu a la web del club, si no, només cal entrar a la web www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia i anar a l’apartat de continguts situat a l’esquerra de la pàgina i clicar a la secció “Duatló Vila de Masquefa 2014”, allà trobareu cinc arxius de fotografies que haureu d’anar obrint un a un.
El Club Excursionista Anoia es disculpa pel retard sofert en la publicació d’aquestes fotografies i espera que l’espera pagui la pena.
El club també us recorda que aquest dissabte dia 17 de maig i dins les festes de Sant Isidre Llaurador, patró petit de Masquefa, es realitzarà l’exposició i decisió final del jurat del FotoFlash escollint les fotografies guanyadores d’aquest concurs i que es va integrar dins del duatló. Resteu tots convidats tant a l’acte del FotoFlash com a la resta d’actes que es celebren durant aquest cap de setmana a la Vila.