Dissabte es va celebrar la deliberació final dels guanyadors al FotoFlash del Club Excursionista Anoia

 La tarda del dissabte dia 17 de maig, el jurat pertanyent a l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada format per tres membres i traslladat a Masquefa per a deliberar i escollir els guanyadors del FotoFlash 2014, van haver de triar entre les trenta una fotografies classificades per aquesta fase final i triades entre les 3165 presentades al concurs pels vint i dos participants.

Dins dels actes de celebració de Sant Isidre, festa major petita de Masquefa, el Club Excursionista Anoia va aprofitar l’ocasió per a realitzar una exposició amb les trenta una fotografies que el jurat va escollir de totes les presentades al concurs, el qual es va realitzar durant el Duatló Vila de Masquefa celebrat el dia 13 d’abril i organitzat per la mateixa entitat.

Durant aquesta exposició el públic que la visitava també podia votar a aquella fotografia que més li agradés, atorgant-li al final del dia el premi del Jurat Popular.

 

Els guanyadors d’aquesta edició del FotoFlash van ser els següents:

 

1er PREMI

Títol: ELIS – 75

Autor: Alicia Ortega Calvo

 

2on PREMI

Títol: NIKANOHA – 77

Autor: Juan Antonio López Martinez

 

3er PREMI

Títol: JSAGUESC – 55

Autor: Joan Sagués Carbonell

 

PREMI JURAT POPULAR

Títol: LLUNA 2 – 94

Autor: Isabel González Robles

 

Cada un dels guanyadors va rebre de mans de la regidora de cultura de l’Ajuntament de Masquefa un trofeu i una ampolla de cava, gentilesa de Caves Bon Cuvée i Placats.cat, així com cada un dels membres del jurat en agraïment a la seva dedicació i col·laboració amb el Club Excursionista Anoia per a dur a terme el FotoFlash d’enguany.

Publiquem en aquesta web totes les fotografies finalistes, les quatre premiades i les corresponents al acte del jurat. 

Les fotografies finalistes guanyadores quedaran guardades en l’arxiu del Club Excursionista Anoia. Les no guanyadores es podran retirar en el període d’un més pels seus autors. A partir d’aquest plaç, si els autors no les has retirat l’organització les podrà guardar o eliminar.