Ja tenim la samarreta del Duatló Vila de Masquefa !

Aquest diumenge es celebra la sisena edició del Duatló Vila de Masquefa organitzat pel Club Excursionista Anoia, i tots els participants seran obsequiats amb una fantàstica samarreta tècnica. Però per aconseguir-la l’hauran de suar!

DUATLÓ  VILA DE MASQUEFA  2016

Presentació

En el seu quinzè aniversari, el Club Excursionista Anoia presenta la sisena edició del Duatló Vila de Masquefa. Una vegada més Masquefa es prepara per a rebre atletes vinguts de nombrosos indrets de la nostra geografia així com a tots aquells que correu i us entreneu pels carrers i els camins que envolten aquesta vila. Sigueu d’aquí o no, volem que tots us sentiu acollits com a casa vostra i per això, el Club Excursionista Anoia treballa perquè aquesta edició del duatló torni a ser un èxit i tothom marxi content i amb ganes de tornar.

Animem a tothom que vulgui formar part d’aquesta competició tant sigui corrent o contribuint de voluntari en l’organització a que es posi en contacte amb el Club Excursionista Anoia.

Atletes, voluntaris i públic en general, us hi esperem a tots.

Categories

Podran participar tots els majors de 16 anys repartits en dues categories: Femenina i Masculina.

Distàncies circuït

2,25km carrera + 20,17km BTT + 4,94km carrera

Inscripcions

Les inscripcions es poden realitzar a partir del 1 d’abril al web www.runedia.com

 

També es podrán realizar el mateix dia de la cursa al lloc de concentració en el cas de que quedessin places. Aquestes inscripcions tindran un recàrrec de 5 €.

Places limitades a 150 participants. No es retornarà l’import de cap inscripció un cop feta.

Preus, assegurances i drets dels participants

Preu per participant: 16 €

Les inscripcions que es facin el mateix dia de la cursa tindran un preu de 21 €

Els participants que estiguin en poder de la llicència federativa corresponent a la modalitat C, D o E de la FEEC o els federats en triatló (FCT), se’ls hi retornaran 4 € al presentar-la a la recepció el mateix dia de la cursa.

Aquells participants que no comptin amb cap tipus de llicència, igualment estaran coberts per una assegurança d’accidents tramitada pel Club Excursionista Anoia el mateix matí de la cursa.

Obtindran premi els tres corredors de cada una de les categories que arribin primers a la línia de meta, així com el primer classificat local també de cada categoria i que no coincideixi amb els tres primers classificats.

S’oferirà avituallament a la zona de Boxes i a l’arribada. Es lliurarà una samarreta tècnica de la cursa i una bossa corredor a tots els corredors en el moment que lliurin el dorsal de la bicicleta una vegada hagin arribat a meta. Els inscrits participaran en un sorteig d’obsequis i productes donats pels espònsors.

Concentració i horaris

La concentració, la sortida i arribada, es farà a la rotonda on conflueixen els carrers M. Leònie Mirapeix i Ametllers, al costat mateix de l’Escola Font del Roure. La zona de Boxes estarà a l’entrada de l’escola situada al mateix carrer M. Leònie Mirapeix.

Recepció: 08:45 h.

Tancament d’inscripcions: 10:00 h.

No s’acceptarà cap inscripció un cop tancada la recepció. No es cobriran les baixes dels corredors no presentats.

Sortida: 10:15 h.

Límit d’arribada: 13:30 h.

Lliurament de premis: 12:15 h.

Important

El mal temps no serà motiu d’aplaçament o anulació de la cursa. Qualsevol incidència serà resolta per l’organització. El fet d’inscriure’s a la prova implica l’acceptació d’aquestes normes.