Vols muntar una foguera per la revetlla de Sant Joan ?

 

Si, així de fàcil !

Vols muntar una foguera prop de casa teva?

Pensa que és molt fàcil mentre el lloc on la vulguis fer reuneixi totes les normes de seguretat!

Com ho pots fer? És molt fàcil però ho t’has de moure una mica, és clar! Mira, ho pots fer de les següents maneres. PREN NOTA !

1.- Pots apropar-te a l’Ajuntament de Masquefa i demanar una instància. Una instància és un paper on se’t pregunten unes dades. Respon-les omplint els espais en blanc. En un parell de dies algú es posarà en contacte amb tu per parlar-ne.

2.- Pots escriure un correu electrònic a l’adreça ceanoia@hotmail.com i dius el teu nom, escrius un telèfon de contacte i dius que vols muntar una foguera. Algú es posarà en contacte amb tu deseguida.

3.- Els divendres de 7 a 9 del vespre et pots apropar al local del Club Excursionista Anoia que es troba al carrer Crehueta número 33, davant mateix del Bar Serralet, si, al costat de la torre. Quan hi vagis, pots entrar sense vergonya i dir que vols muntar una foguera. És fàcil, oi?

Qualsevol d’aquestes tres opcions és bona per plantejar la teva idea. Les persones que parlin amb tu faran els possibles perquè puguis fer la teva foguera i la gaudeixis amb els teus amics, familiars i veïns.

Vinga!  Fes que aquesta revetlla sigui diferent i posa el teu granet de sorra perquè aquesta tradició segueixi viva!