El Club Excursionista Anoia realitza una matinal freda a La Mola de Sant Llorenç del Munt

El fred de l’hivern acompanya als 27 participants que van gaudir de la sortida organitzada pel Club masquefí a La Mola de Sant Llorenç del Munt.
Una excursió tranquil•la, va portar als caminants a assolir un cim més dels tradicionals: La Mola. Amb aquest fet, el CEA s’apunta un més a la seva llista particular per aquest any del seu 10è aniversari.
Poc a poc, el grup s’anà formant al punt acordat entre Terrassa i Matadepera. Una vegada feta l’aproximació en cotxe, s’inicià el camí vora la masia de Can Robert, prop de la Urbanització Cavall Bernat. El grup es dirigí cap a la masia de Can Pobla fins arribà al Camí dels Monjos que els enfilà fins al cim. Abans però, el grup visità una de les moltes coves que hi ha pel massís. Un cop guanyat el Monestir de Sant Llorenç del Munt, era hora d’esmorzar. La quantitat de gent que es va anar aplegant en el passadís d’entrada al Monestir i al restaurant que està allà enclavat, transformava aquell indret bucòlic en un punt de semblant més bé turístic. A l’estona es reinicià el camí, baixant pel dret fins a l’Ermita de Santa Agnès, situada dins la roca i sota una balma. En el seu interior enrunat, hi ha situada una cova que alberga una piscina d’aigua cristal•lina, on els excursionistes van poder utilitzar les seves llanternes per poder observar el seu curiós i atractiu interior. De nou en pujada i fins al coll, s’anà bordejant la muntanya fins arribar de nou a Can Robert.
Aquest cop, va ser un grup nombrós, en el que s’aplegava gent ben diversa, vinguda de diversos indrets i amb un mateix sentiment; gaudir de la natura i caminar pels senders de la nostra cultura. Aquest és l’objectiu del Club Excursionista Anoia, el qual desitja retrobar-se de nou ben aviat. I serà el proper dissabte dia 28 al Turó de l’Home.