Caminada a Montserrat i concurs de fotografia: Tot a punt per a escollir les millors fotos del FotoFlash

El concurs de fotografia organitzat pel Club Excursionista Anoia i que es va desenvolupar durant la Caminada de Masquefa a Montserrat de L’Alzinar, decidirà els seus guanyadors el proper dissabte 19 de maig.
Amb un total de 202 fotografies, el FotoFlash es realitza una vegada més a Masquefa. Aquest concurs, on no es dona opció a retocar cap de les instantànies fetes, ja que es recullen just en acabar l’activitat, segueix intentant de que els autors d’aquestes s’esmerin a fons per aconseguir una bona obra en el moment de disparar la càmera. El Club masquefí, és conscient de que aquest fet comporta una manca de qualitat en els treballs que es presenten però, confia en la bona evolució del seu concurs per anar millorant aquest aspecte.
Durant la matinada del diumenge 19 d’abril, es realitzar a Masquefa la tradicional Caminada a Montserrat, organitzada per L’Alzinar i amb la col•laboració del Club Excursionista Anoia, el qual ja hi participa des de l’any passat. La col•laboració de l’entitat excursionista, es basa en el muntatge dels dos punts d’avituallament; l’esmorzar, una vegada els caminaires arriben a Collbató i fruita, quan ho fan al Monestir de Montserrat. Tot es va desenvolupar sobre el previst. Va ser en aquest darrer punt, on el Club Excursionista recollia les fotos dels participants, copiant-les directament de les targes de memòria de les seves màquines als seus ordinadors. En aquell moment, el participant omplia una butlleta amb les seves dades verídiques i la introduïa dins un sobre on hi indicava un pseudònim. L’organització, obria una carpeta amb el mateix pseudònim del participant per poder mantenir l’anonimat d’aquest.
El mateix dia, es passarien les 202 fotografies a un jurat professional membres de l’associació Foto Club Guineueta, el qual va triar les vint-i-cinc millors. Aquestes fotos finalistes, seran revelades a paper i exposades durant tot el dia del proper dissabte dia 19 de maig a l’entrada de L’Alzinar (Plaça de l’Estació – Masquefa) fins a les 18h. Durant les hores que duri aquesta exposició, tothom que la visiti, podrà votar a aquella foto que cregui sigui la millor, dipositant una butlleta dins la urna situada en el mateix lloc.
Serà a les 18h quan, el jurat del Foto Club Guineueta desplaçat fins a Masquefa, escollirà davant el públic, les tres fotos guanyadores. Un cop desvetllat el nom original dels guanyadors, es realitzarà el lliurament dels premis. Aquest acte, forma part del programa de les Festes de Sant Isidre, Patró de la Vila de Masquefa.
El Club Excursionista Anoia us convida a tots a l’acte de cloenda del FotoFlash, i us engresca a participar de la resta d’activitats i actes previstos per a la celebració de la Festa Major “Petita”.
US HI ESPEREM !!!