Èxit de visitants en la cloenda del FotoFlash i premi pels millors fotògrafs

Un gran nombre de persones es van apropar als locals de L’Alzinar per visitar l’exposició de les vint-i-cinc fotografies finalistes del concurs organitzat pel Club Excursionista Anoia durant la tradicional Caminada de Masquefa a Montserrat.
Aquest concurs, es caracteritza per no permetre als participants a retocar cap de les fotografies mitjançant un programa informàtic, ja que les instantànies realitzades durant aquesta Caminada, es recullen per l’organització una vegada s’arriba a Montserrat.
Per segon any consecutiu, el Club Excursionista Anoia (CEA) col•labora amb la Caminada de L’Alzinar, encarregant-se dels avituallaments i, on en aquesta darrera edició, ha incorporat el seu concurs fotogràfic; el FotoFlash. Una vegada s’arribà al Monestir de la màgica muntanya, el CEA recollí les fotos (202) d’aquells caminaires que volien participar d’aquest concurs. El mateix dia, un jurat professional format per membres de l’associació Foto Club Guineueta (Barri de La Guineueta – Nou Barris – Barcelona), ja faria la primera tria per anar definint les vint-i-cinc que passarien a la final. Una vegada triades aquestes, les fotografies van ser passades a paper i preparades per a ser exposades el dissabte 19 de maig durant les Festes de Sant Isidre de Masquefa. Tothom que va visitar l’exposició, optava a dipositar un vot a aquella fotografia que cregués fos la millor. La més votada per aquest públic, obtindria el Premi de Jurat Popular.
El mateix dia i, a les sis de la tarda, els senyors Antoni Garcia i Heribert Sagrera, membres del Foto Club Guineueta i desplaçats aquella tarda a la Vila de Masquefa, realitzarien la tria definitiva dels guanyadors del FotoFlash. El Jurat, davant el públic assistent, va anar triant les fotos fins arribar a les tres millors, explicant el seu raonament del perquè n’eliminaven unes i del perquè creien que les tres primeres classificades es mereixien estar pel davant de les altres.
La classificació va quedar de la següent manera:
1er premi per LAURA SOTO HINOJOSA, amb la foto titulada SIRIA-34
2on premi per XAVIER MANUEL ALTÉS, amb la foto titulada ESTRELLA-56
3er premi per GEMMA PÉREZ SÁNCHEZ, amb la foto titulada SUCANYA-11
Premi del “Jurat Popular” per ISABEL GONZÁLEZ ROBLES, amb la foto titulada ACONCAGUA-62

El President de L’Alzinar, el Sr. Xavier Pérez i Fornés, lliurà els trofeus als guanyadors mentre que, Jordi Sangrà i Morer, President del Club Excursionista Anoia, lliurava un agraïment als membres del Jurat. Un cop més, L’Alzinar i el CEA, donaven mostra de la bona relació que mantenen les dues entitats. Qui sap si per la propera Caminada de Masquefa a Montserrat, el FotoFlash aconseguirà una millor assistència de participants?