Torna el Duatló “Vila de Masquefa” del Club Excursionista Anoia !!!

El Club Excursionista Anoia (CEA) presenta la cinquena edició del Duatló Vila de Masquefa.
El club masquefí torna amb la competició més esperada per aquells que cada dos anys s’entrenen per a participar en aquesta prova tant disputada i original que combina la carrera i la bicicleta de muntanya (BTT) i que es celebra a la vila anoienca.
El CEA fixa el diumenge dia 13 d’abril per a celebrar el seu duatló i endureix lleugerament les distàncies del seu circuit, obligant als atletes a haver de cobrir els diferents trams amb 2 kms de carrera, 22 kms amb BTT i els 5 kms darrers a carrera.
Però la data i les distàncies del recorregut no son les úniques variants que el CEA ha inclòs a la seva activitat més competitiva. També s’ha canviat el sistema d’inscripció integrant-se en el mecanisme que ofereix Runedia, la web més completa en informació i difusió de curses, facilitant així la inscripció als participants com el de cobrament i control d’inscrits per part de l’organització.
Com a darrera novetat, el Club Excursionista Anoia inclou el seu concurs de fotografia FotoFlash en el programa de la cursa, plantejant el duatló com a tema únic per aquells que s’animin a fer fotos durant el matí del dia 13 d’abril.
Tant la informació completa del Duatló Vila de Masquefa com les bases del concurs de fotografia FotoFlash es poden consultar a la web del club.
El CEA fa una crida als atletes perquè s’inscriguin al Duatló Vila de Masquefa.
El CEA fa una crida a aquelles persones que vulguin ser voluntàries a ajudar a l’organització a tirar el Duatló endavant.
El CEA fa una crida a aquells que els agradi la fotografia a que s’inscriguin al FotoFlash.
El CEA fa una crida a les empreses i establiments a que ajudin a fer més lluïda la festa del Duatló Vila de Masquefa aportant objectes, productes, serveis i descomptes per obsequiar i sortejar entre atletes i voluntaris.
El Duatló vol ser una activitat on tothom pugui venir a gaudir d’un matí diferent. El Duatló cerca que els atletes gaudeixin fent allò que més els agrada i que quan marxin restin contents del duatló masquefí i que els voluntaris es sentin satisfets d’haver col·laborat i de saber que son una peça clau en la seva organització.
El CEA doncs, convida a tothom a gaudir i participar del seu duatló tant sigui competint com de voluntari, tant fent fotos pel concurs com venint a animar als atletes.
EL DUATLÓ VILA DE MASQUEFA US ESPERA A TOTS !!!

(Cartell i informació del duatló)

Per qualsevol consulta:
ceanoia@hotmail.com
Ela divendres de 19 a 21h al carrer Crehueta, 33 de Masquefa – 937726720