Es convoca el FotoFlash, el concurs de fotografia del Club Excursionista Anoia

El Club Excursionista Anoia (CEA) convoca a tothom que li agradi la fotografia a participar del seu concurs tant original com únic. El FotoFlash és l’únic concurs que no permet retocar les instantànies abans de poder-les presentar. La competició comença en el moment que el participant s’inscriu a l’activitat i acaba quan aquesta finalitza, havent de lliurar la targeta de memòria de la seva màquina a l’organització perquè aquesta copiï les fotografies i li retorni una vegada les tingui.
Aquesta nova edició del FotoFlash planteja el Duatló Vila de Masquefa com a tema, una altra activitat rellevant del club masquefí que cada vegada més va agafant renom en el món de la competició de curses de muntanya.
Adjuntem les bases del concurs sota mateix d’aquesta notícia però també a la web del Club Excursionista Anoia podreu trobar tota la informació referent tant al FotoFlash com al Duatló. De totes maneres, us podeu posar en contacte amb el CEA per correu electronic, telèfon o directament al seu local.

Bases del concurs.


VINGA, US ESPEREM A TOTS !!!

Club Excursionista Anoia
ceanoia@hotmail.com
Els divendres de 19 a 21h al carrer Crehueta, 33 (Masquefa) – 937726720