Publicat el calendari de sortides i activitats del Club Excursionista Anoia pel 2018

Ja es pot consultar el calendari de sortides i activitats que el Club Excursionista Anoia té previstes realitzar fins al desembre d’aquest any 2018

El club masquefí presenta un calendari variat amb més d’una quinzena de sortides i activitats on predomina el senderisme i l’alta muntanya. Com a activitats ja tradicionals podrem trobar les dues modalitats del concurs de fotografia FotoFlash, l’ascensió al Canigó amb la corresponent organització i participació en primera persona als actes de regeneració de la Flama i la caminada nocturna per a celebrar la festa de la Castanyada. A més, es presenten un seguit de sortides molt variades arreu de la geografia catalana i on tothom hi podrà trobar una al seu gust; una pujada a Sant Salvador de les Espases al Baix Llobregat o a la Roca Corbatera al Priorat, la tradicional excursió amb raquetes de neu, ascensions a cims més altius com és la Pica del Cerví de Durro a l’Alta Ribagorça o una ascensió al Pedraforca, un trekking per la serra del Cadí o un per la presó natural de Capolatell a la serra de Busa i, com no, una de ben aprop visitant els salts d’aigua de Cabrera d’Anoia.

A més, cal recordar que el Club Excursionista Anoia és el responsable oficial del manteniment i cura del sender de gran recorregut GR-172 en els trams compresos entre Pontons, Mediona i Piera amb els quals es realitzaran, fora de calendari, les sortides corresponents per a realitzar la supervisió i accions que calguin.

També paral·lelament, el club masquefí treballarà amb insistència i interès sobre el Programa disCAPACITATS, ja que es compta amb una cadira Joëlette cedida per l’Associació ALMA amb la que es vol obrir un gran ventall de possibilitats per apropar la muntanya a aquelles persones amb mobilitat reduïda.

El calendari detallat d’aquestes sortides i activitats ja es pot consultar sota d’aquesta notícia i a la columna de continguts de la web del club situada a l’esquerra d’aquesta. També us podeu fer amb un exemplar de imprès i de mida de butxaca a la seu del club.

Per a altres sortides i propostes fora de calendari es prega que els interessats s’adrecin a l’entitat excursionista per correu electrònic o personant-se a la seva seu en els horaris establerts.

www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia

ceanoia@hotmail.com

Adreça: Carrer Crehueta, 33 – Torre (Masquefa)

Horari: Divendres de 19 a 21 h.