Lliurats els premis FotoFlash i FotoFlashRETARD 2019

El Club Excursionista Anoia lliura els premis FotoFlash i FotoFlashRETARD 2019 durant la Fira de la Infància i la Joventut celebrada a Masquefa el passat dia 1 de juny.

En aquesta edició del FotoFlash s’hi van presentar 11 participants amb un total de 962 fotografies de les quals, i en sessió prèvia, el Jurat va decidir classificar per aquesta fase final un total de 25 fotografies. En quan al FotoFlashRETARD el nombre de participants van estar 4 i les fotografies presentades 12 les quals van passar 8 d’elles a la final. El jurat format per membres de l’Associació Fotogràfica d’Igualada va atorgar els premis dels tres primers classificats de cada categoria, mentre que tothom que va visitar l’exposició situada a la carpa que el Club Excursionista Anoia va presentar a la Fira de la Infància, va tenir l’oportunitat de votar una fotografia de cada categoria atorgant així el premi de Jurat Popular a aquelles instantànies que obtingueren més suport.

Els premiats van ser els següents:

FOTO-FLASH

1er. PREMI:   Angel Prieto

2on.PREMI:   Dani Gutiérrez

3er. PREMI:   Juan Antonio López

PREMI JURAT POPULAR:   Angel Prieto

FOTO-FLASH-RETARD

1er. PREMI:   Angel Prieto

2on.PREMI:   Alex Fernández

3er. PREMI:   Alba Sangrà

PREMI JURAT POPULAR:   Juan Antonio López

Tots els premiats van ser obsequiats amb un trofeu i una ampolla de Cava, gentilesa de Cava Bon Cuvée. El classificat en primer lloc també va ser obsequiat amb un àpat per a dues persones, gentilesa de Fonda Can Parellada.

Les fotografies guanyadores, adjuntes sota aquesta crònica, resten exposades a la seu del Club Excursionista Anoia i es convida a tothom a apropar-s’hi per veure-les.

També, a tots aquells participants que tingueren fotografies classificades i exposades el dia de la Fira i que no obtingueren premi, a passar per la mateixa seu a recollir-les.

El Club Excursionista Anoia aprofita aquesta crònica per a agrair a l’Associació Fotogràfica d’Igualada a participar un any més com a jurat del concurs, a Cava Bon Cuvée i a la Fonda Can Parellada per la seva confiança en el concurs i l’entitat organitzadora. També a tots els participants al concurs com aquells que van assistir a la sortida realitzada a Segur de Veciana, lloc on es desenvolupar el concurs fotogràfic.