El Matagalls (1697 mts) com a primera ascensió del Club Excursionista Anoia dins del seu Projecte Cims per aquest dissabte

El Matagalls (1697 mts), és el primer cim a guanyar proposat pel Club Excursionista Anoia com a inici d’un seguit de muntanyes plantejades per aquesta entitat dins de l’any del seu 10è aniversari.
El Club masquefí, presentà en l’acte commemoratiu del seu 10è aniversari celebrat el passat mes de setembre, el calendari previst fins a final del 2012. Dins d’aquesta programació, ressaltava el Projecte “Cims” com a activitat estrella, en la que enumerava els cims més representatius de Catalunya, els quals s’ha plantejat la seva culminació fins al setembre del proper any.
El CEA, inicia doncs el seu repte amb un dels punts principals del Massís del Montseny; el Matagalls, de 1697 metres d’altura. No cal dir que la sortida promet gaudir d’un paisatge de tardor fantàstic en un marc incomparable com és el Montseny.
A aquest cim, el seguiran d’altres tant representatius del nostre país com és Sant Jeroni de Montserrat, previst pel proper 17 de desembre, o com son la Mola de Sant Llorenç del Munt, el Taga, el Puigmal, el Canigó, el Pedraforca o la Pica d’Estats.

Per a més informació referent a la sortida del proper dissabte o per a qualsevol altra, no dubteu en posar-vos en contacte amb el Club a:

CLUB EXCURSIONISTA ANOIA – Masquefa
ceanoia@hotmail.com
937727666
O els divendres al carrer Crehueta, 33 – 937726720

Consulteu el cartell adjunt a aquesta notícia per a les dades tècniques.