El CEA us recomana de visitar el Trek&Walk Saló del Senderisme que es celebra aquest proper cap de setmana a la Farga de l’Hospitalet

“En un món on la rapidesa i la immediatesa estan envaint totes i cadascuna de les facetes de la nostra vida, trek & walk és el contrapunt que equilibra aquesta inèrcia de vida trepidant. I així ho van expressar els visitants a la primera edició del el saló de senderisme. Caminar és més que una moda: és salut, cultura, temps lliure, esport, afició, passió, cultura, natura, mar, muntanya, desconnectar, sentir, gaudir , relaxar-se, sentir, olorar, veure, conèixer … Caminar és viure!”
Amb aquestes paraules es presenta la segona edició del Saló del Senderisme que s’inaugurarà el proper divendres dia 11 de novembre a la Farga de l’Hospitalet.
Serà un cap de setmana farcit d’activitats, presentacions, projeccions i on tothom podrà rebre qualsevol tipus d’informació per organitzar el seu propi temps lliure o les seves vacances, tant en individual com en família.
Recordem que durant la Caminada Popular organitzada pel Club Excursionista Anoia el dia 25 de setembre i dins els actes del seu 10è aniversari, es va obsequiar a bona part dels participants amb una entrada gratuïta per aquest Saló
.
Però el millor és que us connecteu a la web Saló del Senderisme
http://www.trekandwalk.com

o millor encara, que us passeu pel Saló durant el proper cap de setmana!!!
TREK&WALK
SALÓ DEL SENDERISME
Dies 11, 12 i 13 de novembre
LA FARGA DE L’HOSPITALET