El Club Excursionista Anoia destaca l’’èxit de la Caminada a Montserrat de L’Alzinar

El CEA, valora molt positivament el gran avanç organitzatiu i de serveis que ha ofert, aquest any, la Caminada a Montserrat organitzada des de L’Alzinar.
L’Alzinar – Societat Recreativa i Cultural, porta organitzant aquesta Caminada ja fa molts d’anys, i com pot ser molt normal, aquesta activitat havia caigut en una monotonia de la qual en calia sortir. Una entitat com aquesta, amb més de cinquanta anys de vida, no es pot quedar subsistint de la seva història; d’allò que va ser un dia. Ara, sembla ser que, la nova Junta, vol donar una empenta renovada en el plantejament de la seva activitat. És per això que, L’Alzinar, va convidar al Club Excursionista masquefí a formar part de la Comissió Organitzadora de la Caminada a Montserrat d’aquest any, entenent així, que l’Entitat excursionista podia aportar la seva experiència en aquest camp i en el de les moltes caminades populars que es desenvolupen arreu del nostre País i de les que ha participat. Un cop més es demostra que les Entitats, amb la força de les persones que les integren i que treballen voluntàriament, son el cor de la nostra Cultura i més, quan aquestes cooperen entre elles amb la unió natural del desig de fer-ho per compartir coneixements.
Aquells que havien participat anteriorment d’aquesta trobada i que també ho han fet aquest any, han pogut notar els canvis i viure les novetats en primera persona. No cal tornar a repetir aquests nous plantejaments, ja que ja els havíem anunciat en articles anteriors d’aquesta mateixa web però, si que volem ressaltar la bona participació obtinguda, doblant el nombre d’inscrits a l’edició anterior. Tot i això, el CEA, aposta per seguir avançant en nous plantejament perquè la Caminada a Montserrat millori encara més i arribi a ser ben atractiva, tant pels masquefins com per tots aquells afeccionats a participar en aquest tipus d’activitats populars.
El Club Excursionista Anoia vol expressar, a través de la seva web, el seu agraïment a L’Alzinar – Societat Recreativa i Cultural per haver comptat en Ell per aquest esdeveniment i convidar-lo a formar part d’aquesta Comissió Organitzadora, trencant així amb aquesta dinàmica de sentiment elitista duta durant els darrers anys i vaticinant un futur immediat d’èxits compartits en bé de la Festa i la nostra Cultura.