El Club Excursionista Anoia col·labora en l’organització de la Caminada a Montserrat de L’Alzinar

Com marca la tradició, cada primer de maig, L’Alzinar – Societat Recreativa i Cultural organitza una caminada fins al Monestir de Montserrat. Aquest any, L’Alzinar, ha convidat al Club Excursionista masquefí a integrar-se en l’organització d’aquesta activitat.

Per aquells que hagin participat alguna vegada en aquesta caminada, podran comprovar grans canvis en aquesta pròxima edició. Per començar, es varia l’hora de partida des de la Plaça de l’Estació, que aquest any serà a les 6h del matí. Cal però, fer una preinscripció per assegurar-se tots els serveis que l’organització posa a l’abast del participant. Com ja hem dit, s’anuncien grans canvis, com el d’oferir un esmorzar al pas per Collbató amb entrepà i fruita, i un final de trajecte al Monestir amb un avituallament de fruita. En aquests dos punts hi haurà aigua a dojo per tothom. També s’inclou com a novetat, una assegurança de muntanya per cada un dels participants per si algú sofreix algun contratemps. Per acabar, també hi haurà un obsequi com a recordatori i una plaça d’autocar per poder tornar cap a casa. Per gaudir de tot això però, cal que prèviament s’hagi fet una preinscripció i abonat el preu de la quota (12.- euros).

En el moment de la concentració per a iniciar la marxa, cal confirmar l’assistència a l’organització perquè aquesta lliuri a la persona una tarja de control, que servirà per poder bescanviar per cada un dels serveis.

El Club Excursionista Anoia, vol agraïr a L’Alzinar l’haver convidat a l’entitat a participar en l’organització d’aquesta activitat tant arrelada a la Vila i, aprofita per animar a aquells socis i seguidors del Club de muntanya a gaudir d’una matinal tant important com és aquesta.

Per a més informació i inscripcions, anotem seguidament les ressenyes.

 

CAMINADA A MONTSERRAT 2011 – L’ALZINAR

Dia: Diumenge, 1 de maig

Lloc de sortida: Plaça de l’Estació de Masquefa

Hora: 6h (cal arribar una estona abans per confirmar assistència)

 

INSCRIPCIONS

Lloc: L’Alzinar (Plaça de l’Estació – Masquefa) – 937726861

Dies: del 4 al 27 d’abril

Matins: De dilluns a divendres de 10h a 13h

Tardes: Dimecres de 18h a 20h

Quota: 12 euros

 

ORGANITZA: L’Alzinar – Societat Recreativa i Cultural

COL·LABORA: CEA – Club Excursionista Anoia