El CEA realitza una caminada per Montserrat amb l’objectiu d’exercitar les cames

El passat dia 19 de març, el Club Excursionista Anoia, es va desplaçar a Collbató amb l’objectiu de realitzar un trekking ràpid de desnivell per a exercitar i reforçar les cames. La caminada es va iniciar, com hem dit, a Collbató, i seguidament s’ascendí per la Drecera dels Graus fins guanyar el Camí Vell al Monestir. Un cop a la Roca Blanca, lloc conegut amb aquest nom per la Senyera que hi ha pintada a la roca sobre un fons blanc, es seguí aquest camí fins al trencall que puja dret fins a la Ermita de Sant Joan i, d’allà, directes fins a la Ermita de Santa Magdalena passant pel corredor situat sota les vaumes, on fa uns anys, es refugiava un restaurant. Al cap d’uns metres més de pujada, es guanyava la Miranda de Santa Magdalena (1132mts). De moment, els caminants ja havien realitzat un total de 750mts. de desnivell en positiu. Desprès d’una mossegada, es descendí per l’Escala de Jacob fins arribar al Camí Nou de Sant Jeroni (971mts), per seguir la ruta fins al punt més alt del Massís; Sant Jeroni (1237mts).
Desprès de fotos i bocates, calia baixar fins el punt de partida. Aquesta baixada es faria amb rapidesa i passant pel Pla de les Taràntules, Pla de Sant Miquel i retornant pel Camí de Collbató al Monestir. Un cop a la Roca Blanca, de dret fins a Collbató. En Total, més de 1000mts de desnivell acumulat en unes poques hores.
La rapidesa i el terreny desgastador que representa el conglomerat montserratí, causa danys a les potes de la, ja habitual, companya de camí i aventures de quatre potes; la Morla. La darrera baixada, representa per a ella un veritable Viacrucis. Tot i això, arriba al cotxe per les seves pròpies potes.
Per la resta, tot va estar una experiència més de duresa i companyerisme pels participants, tant pels habituals com pels que anaven per primer cop a una sortida del Club Masquefí.