Arrenca l’any 10 del Club excursionista Anoia amb l’Acte Commemoratiu i el Triatló Infantil

El passat dissabte, dia 17, es va celebrar l’acte que donava el tret de sortida a les diverses activitats i competicions que el Club excursionista Anoia ha organitzat per a commemorar el seu 10è aniversari. Aquest acte, comptà amb la presència de l’alcalde de la Vila, el Sr. Xavier Boquete, i del president de la FEEC – Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, el Sr. Jordi Merino.
Tot i que s’esperava una tarda seriosa i plena de formalitats, al final, va resultar un acte molt proper a tots els assistents. L’acte, presentat pel Sr. Juli Molano, va transcorre segons el previst, iniciant-se amb una projecció audiovisual la qual volia mostrar la feina feta durant aquests deu anys en un resum súper comprimit de mitja hora. Seguidament, els parlaments. El Sr. Jordi Sangrà, president del Club, nerviós pel moment, donà com a vàlid tot el explicat en l’audiovisual afegint i explicant la relació que l’uneix amb el seu company Marc Garcia, actual Vicepresident. A més, va voler incidir en agrair a totes aquelles persones que en algun moment o altra havien dedicat part del seu temps al donar un cop de mà en les tasques realitzades durant aquests anys. Seguidament, tant el president de la FEEC com l’alcalde de Masquefa desitjaren un bon aniversari i millor futur al CEA, al mateix temps que, aquest darrer, donava com inaugurada l’exposició fotogràfica “Club Excursionista Anoia: 10 anys fent muntanya” exposada a l’entrada del CTC i que a partir del dilluns dia 19, restarà a la Biblioteca de Masquefa a disposició de tots aquells que la vulguin veure.
El Sr. Marc Garcia, vicepresident de l’entitat, explicà el calendari d’activitats i sortides previstes fins al desembre de 2012 i on presentà el Projecte CIMS, programa que es planteja ascendir a aquells cims més coneguts i tradicionals de Catalunya. Però aquí no va acabar la seva intervenció. Garcia va valorar la tasca duta per Sangrà durant aquest deu anys i “com que no es pot celebrar un aniversari sense pastís…”, en va fer entrar un per la porta on un numero “10” de xocolata sobresortia encès amb dues espelmes, oferint-lo al president perquè aquest fes els honors d’apagar-les. Jordi Sangrà, va convidar a tota la Comissió Organitzadora dels actes del 10è aniversari, a pujar a l’estrada per executar l’acció.
Llavors arribà el moment de l’agraïment als catorze Socis Fundadors de Club Excursionista, dels quals solament pogueren assistir la meitat.
Per acabar i abans de passar a la coca i el cava, es va projectar l’audiovisual “Instants”, el qual estava dividit en dues parts. Una, volia recollir alguns d’aquells moments concrets on s’havia patit o passat algun moment dur. L’altra, era un recull d’instants alegres i festius.

Triatló Infantil

L’endemà, diumenge dia 18, es realitzar la primera competició. Aquesta, anava dirigida als més joves. Un grapat de nois i noies amb edats compreses entre els 9 i els 12 anys, disputarien un triatló on la natació, la carrera i la bicicleta els farien participar d’una activitat del tot novadora a la Vila. També, els pares d’aquests van poder participar donant-los suport dins de Boxes. Els vilatans que es van aplegar a la Plaça de l’Estació els passat diumenge, van poder gaudir d’un emocionant espectacle.
Tot i les felicitacions i les peticions rebudes, el Club excursionista Anoia, es reserva la decisió de repetir o no aquesta activitat una altra vegada. De moment però, dins del calendari previst pel 2012, solament hi te cabuda, el retorn del tradicional Duatló “Vila de Masquefa”.

La classificació dels guanyadors, va ser la següent:
Categoria 9 i 10 anys
1er. clas. JOAN RUBIO VARGAS – Dorsal 1
2on.clas. AARON PEREGRINA MARTINEZ – Dorsal 3
3er. clas. LYUSSEHT MANZANO PRIETO – Dorsal 16

Categoria 11 i 12 anys
1er. clas. MARCOS MARTIN MONTORO – Dorsal 53
2on.clas. RUBEN GARCIA HERNANDEZ – Dorsal 52
3er. clas. ADRIAN CASTAÑO GARCIA – Dorsal 55

NOTA: Es prega a tothom que fes fotos del qualsevol dels actes del 10è aniversari, les faci arribar al Club Excursionista Anoia. També es podran copiar les fotos que aquest tingui d’altres persones. D’aquesta manera tothom aconseguirà tenir el màxim de fotos dels participants i, el Club, podrà seguir ampliant el seu arxiu. Ho podeu fer els divendres de 19 a 21h al local del CEA (carrer Crehueta, 33 – Masquefa)
Moltes gràcies.