Va caldre una tempesta de neu per aturar al CEA

Tot i anant equipats per vèncer el fred, la neu i el gel, els components del CEA que es van desplaçar a la zona de Les Boullouses per assolir el cim del Puigperic (2810 mts), no van poder aconseguir l’objectiu degut a la forta tempesta que s’anava fent cada cop més palesa a mesura que s’avançava en el camí.

A una hora del cotxe i arribant al gran llac, la neu començava a caure amb força i el ferm estava glaçat. A l’altra costat de la pressa, l’Hostal Les Bones Hores, va servir d’aixopluc i s’aprofità per fer l’entrapà en el petit cobert que té just a l’entrada, ja que aquest estava tancat. Allà, es decideix partir el grup; uns decideixen tornar cap el cotxe i, la resta continuaran una estona més cap endavant.

De paisatge se’n veia molt poc; la neu que queia, ho feia desplaçant-se de costat degut al fort vent que bufava. En el llac, s’aixecaven onades i no es veia l’altra vora degut a la boira baixa i, molt menys el Puigperic, situat al nord.

 Un cop reunit de nou el grup, es decideix, donar un passeig per la fortalesa de Mont-Louis, unes fotos i un dinar a Puigcerdà.
 
El Puigperic, un cim per tornar un altre dia amb millor climatologia i gaudir del paisatge que ens ofereix la Cerdanya Nord.
 

 Abans d’arribar a les Boullouses, el paisatge ja es cobria de neu

 El refugi; just abans del llac

 En Josep sota la nevada

 Creuant la pressa de les Boullouses

 Les raquetes i els grampons, ni tant sols van fer falta

 L’Hostal Les Bones Hores quasi bé no es veia degut a la boira

L a boira en lloc del Puigperic

 En Christian fent equilibri entre el vent i el ferm glaçat

 Aprofitant el dia pasejant per Mont-Louis…

 … on el sol i el bon temps ajudava a fer unes fotos de la zona del Puigmal