Torna el concurs FotoFlash amb grans i atractives novetats

El concurs de fotografia FotoFlash organitzat pel Club Excursionista Anoia torna amb grans i divertides novetats.

Torna una nova edició del FotoFlash, el concurs de fotografia que des de fa uns anys està aconseguint més adeptes, i aquesta vegada ho fa multiplicat per dos i presentant una divertida i familiar activitat. El concurs que fins ara no donava opció a poder retocar les fotografies ara permetrà als que participin a poder retocar tot allò que es vulgui. Diguéssim que el FotoFlash tradicional ha tingut un fill, el FotoFlashRETARD!

I per poder gaudir d’una bona presentació del nou concurs, el Club Excursionista Anoia com a entitat organitzadora prepara una sèrie d’activitats que serviran per introduir-nos més fàcilment i en família al món de la fotografia.

El FotoFlash sempre s’ha realitzat dins d’una activitat organitzada pel club masquefí com la matinal per Montserrat, caminades comarcals o aconseguint un gran nombre de participants en la darrera edició integrant el concurs dins del Duatló Vila de Masquefa, organitzat pel mateix club i amb una participació de 3500 fotografies. Així ha estat i així ho seguirà sent. Aquesta vegada però, l’entitat masquefina vol posar a l’abast de tothom el món de la fotografia i també intentar que quan una persona tingui una màquina fotogràfica entre les seves mans li vinguin ganes de jugar amb ella i experimentar al mateix temps que es pugui arribar a valorar millor aquest aparell, no només pensant que prement un botó la foto es fa sola. Dit d’una altra manera seria qüestió d’intentar fer nosaltres la fotografia i no que la fes la màquina.

Les bases, el programa i la resta d’informació referents al FotoFlash i al FotoFlashRETARD les trobareu accedint a la columna de continguts situada a l’esquerra de la web del club www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia.

El Club Excursionista Anoia segueix amb la condició de que el FotoFlash ha de ser un concurs on la sorpresa ha de prevaldre per damunt de tots els avantatges que pugui tenir qualsevol persona envers el temari i el resultat final de la foto. És per això que participar en el FotoFlash no permet a ningú preveure o planificar una fotografia i molt menys retocar-la ja que l’organització recull les fotografies només acabada l’activitat on està introduït el concurs. En compensació, el nou concurs FotoFlashRETARD permetrà als mateixos participants a disposar d’uns dies per triar tres fotografies com a màxim i realitzar tots aquells retocs que desitgin i on la seva imaginació sigui capaç de dur-los. Color, combinació d’imatge, muntatge i tot allò que l’artista vulgui experimentar i plasmar digitalment està permès. Per tots aquests aspectes, en aquesta edició no es desvelarà el lloc on es realitzarà la sortida fins al dia abans d’aquesta. Això si, es realitzarà durant el matí del diumenge dia 19 d’abril i serà en una població situada tant sols a mitja hora en cotxe de Masquefa.

Tant pel FotoFlash com pel FotoFlashRETARD el Club Excursionista Anoia ha preparat un seguit d’activitat les quals han de servir per animar-se i participar, gaudint de cada una d’elles i en família. Aquí desglossem el programa previst tot i que a les bases s’explica millor el que significa participar en el concurs, i en el programa que es difondrà properament quedaran ben definides les condicions d’aquelles persones que vulguin acompanyar als participants al concurs.

Dissabte dia 18 d’abril a les 18h, a la sala d’actes de la Biblioteca de Masquefa

Presentació dels concursos de fotografia FotoFlash i FotoFlashRETARD

"Com treure més profit de la nostra càmera fotogràfica" sessió pràctica oferta per l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada

Diumenge dia 19 d’abril a les 8h, concentració davant la seu del Club Excursionista Anoia i sortida

Matinal FotoFlash amb petita excursió, visita guiada a un castell, visita guiada a unes caves de gran renom i tast de caves. Seguidament recollida de fotografies.

Aquest any no us podeu perdre el FotoFlash!!!

Recordeu que teniu tota la informació a www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia però si no en teniu prou, sempre podeu escriure a ceanoia@hotmail.com i preguntar tot allò que us calgui.

Vinga, no us quedeu a casa!!!

Us esperem!!!