Satisfacció general dels masquefins participants al GARMIN BARCELONA TRIATHLON

Per fi, el dia tant esperat va arribar. L’emoció i les ganes de poder participar al GARMIN BT, aclaparava moments abans del seu inici, tots els sentits i sentiments dels masquefins que hi van prendre part el passat diumenge a les platges i carrers de la ciutat de Barcelona. El GARMIN BT, tot i els problemes de mobilitat organitzativa que comporta una participació multitudinària, ha aconseguit, amb més de 5000 participants, ser el triatló més gran de l’estat espanyol i el cinquè del món en només tres edicions i, en ella hi participen els millors triatletes del planeta. Javier Gómez Noya (Basilea 1983), es va proclamar campió en la categoria Olímpica Élite amb un temps total de 1:43:13 h cobrint les següents distàncies: Natació 1500 mts. Bicicleta 33,13 kms. carrera 10 kms. Aquest gallec nascut a Suïssa, es va proclamar fa poc campió del món per segon any consecutiu en aquesta especialitat esportiva.
Pels nostres triatletes, tot van ser bones sensacions. Unes sensacions que els animen a insistir i seguir entrenant, tot esperant ja la propera edició. Tot i el fred patit durant el tram que es desenvolupava dins de l’aigua i, que potser, coincideix amb que la natació és la tècnica menys desenvolupada per aquests esportistes, el sol amb la bicicleta i la carrera damunt de l’asfalt, s’encarregava en tornar-los a posar a to.
Els temps emprats per als triatletes masquefins, van ser els següents:

En Categoria Olímpica – 1805 participants
CARLOS VIZUETE – Lloc: 403 Temps: 2:21:10 (membre del CEA)
FERNANDO FREIJO – Lloc: 1431 Temps: 2:45:29 (membre del CEA)

En Categoria Sprint – 1426 participants
PABLO VILLAJOS – Lloc: 37 Temps: 1:14:41 (membre del CEA)
JOSEP PLACES – Lloc: 73 Temps: 1:16:58
JOSÉ EXPOSITO – Lloc: 120 Temps: 1:18:17
JORDI RUBIO – Lloc: 330 Temps: 1:22:49

Ara, cal seguir entrenant i, sobretot, refermar aquella tècnica que no dominem tant. Però, hi ha temps suficient per aconseguir-ho.
Des d’aquesta web, el Club Excursionista Anoia us dona ànims i us felicita pel vostre esforç. Endavant i, esperem veure-us en la GARMIN BARCELONA TRIATHLON 2011.

(NOTA: es prega que si algú té fotos d’aquests participants durant la cursa, les pot fer arribar al CEA per poder ser publicades)