Samarreta tècnica i sorteig per a atletes i voluntaris al Duatló Vila de Masquefa

El Duatló Vila de Masquefa obsequiarà a atletes i voluntaris amb una samarreta tècnica de qualitat i un magnífic sorteig d’articles, productes i serveis gentilesa de diverses empreses i establiments.

En aquesta cinquena edició del Duatló masquefí, el Club Excursionista Anoia ha apostat per a millorar notablement la qualitat del teixit de la samarreta amb la que obsequiarà a tothom que participi d’aquesta competició, tant sigui corrents com fent de voluntari donant suport a l’organització.

En quan a la samarreta tècnica, s’ha decidit per un teixit més lleuger i transpirable que permeti una comoditat excepcional a l’hora de practicar qualsevol esport. En quan al sorteig hi haurà tot tipus de productes d’una varietat fantàstica: material per practicar la bicicleta de muntanya, los de productes de la terra i cistelles, dinars, cubates, tapes, ampolles de cava, entrades gratuïtes, dinars i menús degustació en fantàstics restaurants.

Desprès d’això, només cal animar a que sigui com sigui, participant en la cursa com fent de voluntari, la gent s’animi a passar un matí diferent en el Duatló Vila de Masquefa.

 

 

www.runedia.com

 

Per ser voluntari cal fer-ho de les següents maneres

Per correu electrònic a

paco.c.v@hotmail.com

ceanoia@hotmail.com

 

Trucant per telèfon

609294808 – Laura

670428565 – Jordi

També el divendres de 19h a 21h al club

93.772.67.20

 

En persona

el divendres de 19h a 21h a la seu del Club Excursionista Anoia

Carrer Creueta, 33

 

Per participar com a atleta cal connectar-se a