Resolució del jurat i lliurament de premis del FotoFlash a la Fira de la Infància i la Joventut de Masquefa

El Club Excursionista Anoia (CEA) tanca una nova edició del concurs de fotografia FotoFlash durant la celebració de la Fira de la Infància i la Joventut de Masquefa celebrada el passat dia 6 de juny.

El club masquefí presentà un doble estand a la bianual fira organitzada per l’Ajuntament de la Vila de Masquefa on va donar tot tipus d’informació tant turística com excursionista a les desenes de persones que s’aproparen a aquest punt durant tota la jornada. També va fer especial difusió dels camins i indrets del terme municipal de Masquefa com de les comarques de l’Anoia i de l’Alt Penedès. Totes aquelles persones que s’atansaven a l’estant dels excursionistes eren obsequiats amb exemplars de les millors publicacions excursionistes i culturals catalanes com son les revistes Descobrir Catalunya i Descobrir Cuina de Sapiens Publicacions, Vèrtex editada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la publicació gratuïta Natura Aventura.

En l’altre meitat de l’estant, el CEA exposava les fotografies finalistes del tradicional concurs FotoFlash i del nou FotoFlashRETARD celebrat a la població penedesenca de Sant Martí Sarroca el dia 19 d’abril i on es va realitzar una petita caminada pel Congost de les Valls, una visita al Castell dels Santmartí i una altra a les Caves Rovellats. De les 1311 fotografies presentades, s’exposaven les 25 millors seleccionades participants al FotoFlash i 9 pel FotoFlashRETARD. Durant tota la jornada es podia visitar aquesta exposició i votar per aquella fotografia que més agrades als visitants, atorgant d’aquesta manera el premi popular. A les 6 de la tarda i davant el públic assistent a la Fira es va celebrar la resolució final a les millors fotografies de cada una de les modalitats (FotoFlash i FotoFlashRETARD) per part del jurat format pels senyors Manel Caballé i Josep Gumà membres de l’Associació Fotogràfica d’Igualada traslladats a Masquefa per a l’ocasió.

A continuació es relacionen les fotografies i autors guanyadors:

MODALITAT FotoFlash (fotografies sense possibilitat de retoc)

1er. Premi – LÍDIA TEROL amb Nuna-2

2on. Premi – XAVI PRIETO amb Viper-1

3er. Premi – MARI PAZ ARDIACA amb Gran Reserva-3

Premi Jurat Popular – VÍCTOR DÍEZ amb Victu-1

MODALITAT FotoFlashRETARD (fotografies amb retoc)

1er premi – JUAN ANTONIO LÓPEZ amb Photosmias-12

2on. Premi – MARI PAZ ARDIACA amb Gran Reserva-11

3er. Premi – ÀNGEL PRIETO amb Forest-12

Premi Jurat Popular – JUAN ANTONIO LÓPEZ amb Photosmias-10

Els premiats van rebre un trofeu, uns vals d’impressió per ampliació de fotografies i una ampolla de Cava BonCuvée.

El Club Excursionista Anoia com a entitat organitzadora del FotoFlash felicita als guanyadors i anuncia que ja està planificant el tema per la propera edició, però això no serà fins al 2016. Així que, practiqueu fotografia que el proper FotoFlash promet noves sorpreses.