Publicat el calendari de sortides i activitats pel 2019 del Club Excursionista Anoia

Ja es pot consultar el calendari de sortides i activitats que el Club Excursionista Anoia té previstes realitzar fins al desembre del proper any 2019

El club masquefí presenta un calendari variat amb més d’una quinzena de sortides i activitats on predomina el senderisme i l’alta muntanya. Com a activitats ja tradicionals podrem trobar les dues modalitats del concurs de fotografia FotoFlash, l’ascensió al Canigó amb la corresponent organització i participació en primera persona als actes de regeneració de la Flama i la caminada nocturna per a celebrar la festa de la Castanyada. Com a extraordinàries, aquest any es presenta un cap de setmana de convivència al Parc del Cadí-Moixeró on s’impartiran diversos tallers de formació i una sortida per a realitzar una via ferrata per a iniciar a aquells que desitgin provar aquesta tècnica. Siguin tradicionals o extraordinàries, també es realitzarà una sortida pel massís de Montserrat ascendint a unes de les agulles més importants i una en raquetes de neu. A més, es presenten un seguit de sortides molt variades arreu de la geografia catalana i on tothom hi podrà trobar una al seu gust; un trekking per les muntanyes d’Olesa de Montserrat, un per conèixer la zona on es troba l’ermita de Sant Feliuet de Savassona a la comarca de Les Guilleries, una travessa de dos dies per Ulldeter, Coma de Vaca i Núria, l’ascensió per la Canal de Cristall al Cadí i una caminada per la serra del Montnegre al Maresme.

Cal recordar també que el Club Excursionista Anoia és el responsable oficial del manteniment i cura del sender de gran recorregut GR-172 en els trams compresos entre Pontons, Mediona i Piera amb els quals es realitzaran, fora de calendari, les sortides corresponents per a realitzar la supervisió i accions que calguin.

També paral·lelament, el club masquefí treballarà amb insistència i interès sobre el Programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA, ja que es compta amb una cadira Joëlette cedida per l’Associació ALMA amb la que es vol obrir un gran ventall de possibilitats per apropar la muntanya a aquelles persones amb mobilitat reduïda.

El calendari detallat d’aquestes sortides i activitats ja es pot consultar sota d’aquesta notícia i a la columna de continguts de la web del club situada a l’esquerra d’aquesta. També us podeu fer amb un exemplar de imprès i de mida de butxaca a la seu del club.

Per a altres sortides i propostes fora de calendari es prega que els interessats s’adrecin a l’entitat excursionista per correu electrònic o personant-se a la seva seu en els horaris establerts.

www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia

ceanoia@hotmail.com

Adreça: Carrer Crehueta, 33 – Torre (Masquefa)

Horari: Divendres de 19 a 21 h.