El Club Excursionista Anoia clou els actes del 10è aniversari amb una xerrada d’en Francesc Mauri, una cursa nocturna i una caminada popular

Els actes centrals de la celebració del 10è aniversari del Club Excursionista Anoia que s’han celebrat durant un parells de caps de setmana de setembre, s’han tancat amb una valoració molt positiva per part dels dirigents de l’Entitat i la Comissió Organitzadora d’aquests actes.
Uns dels moments més esperats, va ser la conferència que va oferir l’Home del Temps de TV3, Francesc Mauri, celebrada el dissabte dia 24 de setembre. Aquest acte, el qual va durar 2:15 hores, va resultar molt interessant pels assistents a la sala d’actes del CTC, on desprès d’atendre a tot el que Mauri va estar explicant dins la seva presentació amb el títol de “El temps a muntanya”, va tenir l’ocasió de poder intervenir i plantejar els seus dubtes, preguntes i experiències, que van estar molt ben ateses pel professional de TV3. Aquest acte però, es va iniciar amb la projecció de l’espai que el programa “Polònia” va dedicar al presentador d’El Temps. Tot i ho interessant que va resultar la conferencia, aquesta va haver de ser aturada per haver de seguir amb la programació d’activitats proposades per la celebració de l’aniversari del Club masquefí. Amb un públic assistent i un conferenciant engrescats per l’interés del temari, semblaven no plantejar-se el fi de la sessió. El mateix president de l’Entitat, Jordi Sangrà, es disculpà per aquest fet explicant que calia organitzar tota la infraestructura de la següent activitat a desenvolupar aquella mateixa nit. Sangrà també, agrair a Mauri el fet d’haver retocat la seva agenda de compromisos per a poder estar aquest dia a Masquefa.
A les 21h, ja es concentraven a la Plaça de l’Estació els atletes participants a la Cursa Nocturna. En mitja hora només, la Comissió Organitzadora dels actes de l’aniversari, van muntar tota la infraestructura necessària per aquest esdeveniment. Tot i això, la cursa va haver de començar un quart d’hora més tard del previst (22h.) per poder garantir una total seguretat als atletes. Un cop el responsable del circuït, la Policia Municipal i Protecció Civil van donar la confirmació en la senyalització del recorregut, col•locació de voluntaris i controls de cursa, aquesta va donar el seu tret de sortida. El circuït, assenyalat amb cintes i senyals florescents, recorreria 10 kms per carrers, camins i corriols de la Vila i voltants. En uns pocs segons més, en tant sols 45 minuts, el primer atleta creuava la línia de meta.
Aquests son els primers classificats de cada categoria:

CATEGORIA MASCULINA
1er. SERGI FERRET MITJANS (35) – 00:45:19
2on. JOSEP ANTONI PLAYAN GONZALEZ (29) – 00:45:39
3er. JAIME MARSAL LORIENTE (15) – 00:45:55

CATEGORIA FEMENINA
1er. ROSER FEIXAS GUASH (32) – 01:01:11
2on. LIDIA VARGAS RUIZ (13) – 01:03:46
3er. NEUS CARBONELL PEDREIRA (8) – 01:05:59

1er. MASCULI LOCAL
JOAN CARDÚS MARCOS
1er. FEMENÍ LOCAL
ELISABETH TERRÉ RUIZ

Per consultar la resta de classificacions i temps realitzats pels atletes, podeu consultar l’apartat “10è Aniversari – tota la informació” en la web www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia

També, al final de la Cursa Nocturna, es van sortejar un rellotge de polsera per cada categoria i dos nits d’hotel (5*) a Andorra.
Aquella nit però, seria curta per l’organització. A les 9 del matí de l’endemà diumenge, es donava sortida als 175 participants a la Caminada Popular. No cal dir que va ser tot un èxit de participació per Masquefa en una caminada d’aquestes característiques. Els caminaires haurien de cobrir 13 kms durant el matí, on acabarien gaudint d’una botifarrada a poca distància del final. Igual que al Triatló Infantil celebrat una setmana abans i a la Cursa Nocturna de la nit anterior, cada un dels participants va ser obsequiat amb una tovallola tècnica de microfibra amb un brodat del logo commemoratiu dels 10è aniversari del Club Excursionista Anoia. També, van ser obsequiats els primers inscrits a la Caminada, amb una entrada gratuita pel “Trek&Walk Saló del Senderisme” que es celebrarà els propers dies 11, 12 i 13 de novembre a la Farga de l’Hospitalet.
Com s’ha dit al principi d’aquesta crònica, la valoració global d’aquesta programació realitzada pel CEA durant aquests dos caps de setmana ha estat d’allò més positiva. No cal dir que la resposta rebuda tant dels inscrits a les diverses competicions, com dels assistents a l’acte commemoratiu i a la conferència sobre El Temps, ha estat millor de l’esperada. L’organització també valora en positiu, la participació a aquestes activitats novedoses plantejades (Triatló Infantil, Cursa Nocturna i Caminada popular), de les quals, sempre hi ha un interrogant sobre la participació però, cal recordar que aquest fet és un bon combustible pels promotors d’aquesta Entitat. Cal també afegir un altre aspecte en aquest ànim que té el CEA per anar innovant i seguir plantejant-se nous reptes; la bona resposta i ànims rebuts des d’altres organitzacions, ens i els mateixos participants envers la bona organització.
El Club Excursionista Anoia, vol aprofitar aquesta web per agrair tot el suport rebut per part de les institucions, voluntaris i establiments i empreses que han col•laborat o esponsoritzat aquest programa.
També, anima a tothom a participar de les sortides i activitats programades fins al desembre de 2012, del qual es pot consultar la programació a la web www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia

Si teniu fotos de qualsevol acte o voleu les que tingui l’organització, no dubteu en posar-vos en contacte amb el CEA

GRÀCIES A TOTHOM PER FER POSIBLE AQUESTS 10 ANYS.