El CEA visita Les Agulles de Montserrat amb l’A.VV. Vista Alegre de Girona com a grup convidat

El passat diumenge, 8 de novembre, el Grup de Muntanya de l’A.VV. Vista Alegre de Girona, i com a convidat del Club Excursionista Anoia de Masquefa, van visitar la zona de Les Agulles de Montserrat. Aquesta sortida, parteix de la idea de realitzar un intercanvi entre les dues entitats. Aquesta matinal per la Serra de Montserrat, és la primera de les dues que es realitzaran entre aquests dos grups excursionistes. Al mes de març, el CEA i tothom que ho desitgi i s’apunti a la sortida, podrà visitar l’Alta Garrotxa convidats pel grup gironí.
La trobada de diumenge, es va fer a l’Hotel El Bruc, on la jornada va començar compartint un cafè. Seguidament, i des de Can Masana, es va iniciar la caminada pel camí que segueix el GR172, girant cap el bosc i en direcció a La Portella. Desprès d’una petita grimpada, el grup inicià el seu eslàlom per les primeres Agulles i, les càmeres de fotos van començar el seu llarg treball. A la poca estona, una corda i una grimpadeta molt pronunciada els portaria fins a l’Agulla del Capdamunt, tot i que un petit grup, agafà una via alternativa per estalviar-se la corda. El camí seguí per corriols, pujades i baixades, arrossegades de cul i, també…, caigudes de cul. A l’estona: el Portell Estret. Aquell seria el punt on el grup, deixaria Les Agulles per descendir fins trobar el Camí del Pas del Príncep que els duria en pocs minuts fins al Refugi de Vicenç Barbé. Unes fotos de grup i, altra vegada de camí, fins trobar de nou La Portella. Ara, sols quedaria desfer un tram de camí fins al cotxe. En mitja hora, tornarien a estar a Can Masana on, un porró de vi i una mica de pa amb tomàquet amb embotit, serviria per reposar forces. En mig de l’àpat, el president del CEA, obsequià al grup convidat amb un recordatori del Club Excursionista Anoia.
Des del CEA, s’espera que, els companys gironins, gaudissin de la sortida i que els hi quedessin ganes de tornar a compartir camí amb els masquefins.