A punt d’esgotar-se les places pel Curs de Vies Ferrates que organitza el CEA

 
 
 
 
 

           descarrega’t el cartell del curs AQUI

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
El Curs d’Iniciació a les Vies Ferrates que organitza el Club Excursionista Anoia pel cap de setmana del 18 i 19 d’abril, està a punt d’esgotar les places disponibles abans de desplegar la seva pròpia promoció.
El Calendari d’activitats i sortides pel 2009 distribuït als establiments de Masquefa pel Cea al mes de desembre passat i, la ressenya feta a l’Agenda Esportiva de la Revista Municipal Masquefa Batega per aquest mes de març, han servit perquè la gent s’interessés i acudís al Club a demanar informació molt temps abans de que es fes la presentació públicament.
Tot i que a hores d’ara, encara queden algunes places disponibles, es preveu que aquestes es cobriran en pocs dies. ANIMEU-VOS!!!
Amb l’objectiu d’apropar una mica més la muntanya als vilatans de Masquefa, el CEA segueix posant a l’abast d’aquests, tot un seguit d’activitats amb diversitat de tècniques i intenta innovar l’oferta facilitant l’accés a la majoria de persones. Ja ho va fer en el seu moment amb un curs d’esquí de fons, amb les sortides amb raquetes de neu i també, amb el curs d’orientació plantejat a les escoles de la Vila. Ara doncs, el CEA, planteja un Curs d’Iniciació (nivell 0) de Vies Ferrates.
Una via ferrata es un itinerari en una paret de roca que es composa d’escaletes, cables, cadenes o ponts tibetans, que permeten un ascens fàcil i segur en zones de difícil d’accés. Per realitzar aquesta activitat, hem d’utilitzar un material de seguretat específic: un arnés amb un dissipador d’energia i un casc.
Gràcies al suport econòmic rebut per part de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Masquefa, aquest curs es pot plantejar amb un preu molt assequible per aquelles persones que desitgin realitzar-lo. A continuació, fem el plantejament del curs.
 
CURS D’INICIACIÓ A LES VIES FERRATES
CAP DE SETMANA A ANDORRA
Dies 18 i 19 d’abril
Preu Soci CEA: 55 euros
Preu No Soci: 70 euros
 
EL CURS INCLOU
          Trasllat de Masquefa a Andorra i tornada
          Estança en hotel de 3*** en règim de PC
          Presentació del curs i dels monitors
          Formació teòrica
          1 pràctica dissabte
          1 pràctica diumenge
          Assegurança d’accidents
          Material necessari
          Guies titulats
 
Horari previst de sortida de Masquefa dissabte: 8:00 h
Horari previst de tornada a Masquefa diumenge: 19 h aprox.