TOT A PUNT DE NOU PERQUÈ LA FLAMA DEL CANIGÓ ARRIBI A MASQUEFA SENSE INTERFERÈNCIES PER PART DE LA COVID-19

El Club Excursionista Anoia portarà de nou la Flama del Canigó fins a la Vila de Masquefa sense cap impediment per part de la COVID-19.

L’Associació Flama del Canigó d’Igualada, com a única entitat organitzadora de la Regeneració de la Flama a la pica del Canigó i en la que resta integrat el Club Excursionista Anoia, tornarà a fer possible de que aquest Foc pugui arribar a tots els pobles i llars de parla catalana un any més.

Tot i les restriccions i “toc de queda” en les que restarà sotmesa la ciutadania francesa encara i com a mínim fins a finals d’aquest mes de juny, l’associació igualadina ja te organitzat el programa de la pujada al cim del Canigó perquè la Flama torni a ser regenerada un any més. Tant la pujada al cim com la baixada del Foc que realitzaran el joves pertanyents a aquesta associació el proper dimarts dia 22 de juny, comptarà amb el suport logístic de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La Flama arribarà al Coll d’Ares, punt fronterer i de trobada en entrar a la Catalunya Sud, als voltants de les 6 del matí del dimecres dia 23 i serà portada per la manresana i conegudíssima corredora de muntanya Núria Picas.

Tot seguit s’iniciarà la baixada en relleus des de Coll d’Ares fins a la Ciutat d’Igualada. Entre les poblacions on es passarà i repartirà la Flama del Canigó per part de l’Associació Flama del Canigó d’Igualada ens trobarem Molló, Camprodon, Sant Pau de Seguries, Sant Joan de les Abadesses, Ripoll, Montesquiu, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Avinyó, Artés, Sant Fruitós de Bages, Manresa, Sant Salvador de Guardiola i Maians per arribar finalment a la Ciutat d’Igualada. A partir d’aquest punt i entre altres Focs que seguiran sent repartits a innumerables pobles, en sortirà un en direcció al Monestir de Montserrat i un altre que arribarà a Masquefa a les 7 en punt de la tarda portada pel Club Excursionista Anoia.

Als jardinets de la Torra dels Lleons on resta enclavada la seu de l’entitat excursionista masquefina, la Flama del Canigó serà rebuda per membres del consistori municipal i s’encendrà el pebeter per iniciar l’acte de la Flama del Canigó a Masquefa 2021. Tothom que vulgui prendre el Foc ho podrà fer al final de l’acte sempre i quan ho faci amb un fanalet o estri adequat.

TOTHOM HI ÉS CONVIDAT !!!

*Per a més informació referent a la Flama del Canigó i als actes organitzats podeu contactar amb el Club Excursionista Anoia a ceanoia@hotmail.com