Publicat el circuït del Duatló Vila de Masquefa a quinze dies de la seva celebració

Ja es poden consultar els mapes dels tres segments que el Club Excursionista Anoia ha dissenyat pel Duatló “Vila de Masquefa” que es celebrarà el proper diumenge dia 25 de març.
El Club Masquefí ultima els preparatius per a una de les competicions més esperades de la Vila. El Duatló “Vila de Masquefa” aplega tant atletes locals com vinguts d’arreu del nostre país i, és per això, que el CEA s’esmera en presentar un matí de festa on atletes, voluntaris i espectadors s’ho puguin passar d’allò més bé.
El circuït doncs, ha de ser el primer atractiu d’aquesta competició. Per això, el CEA presenta un primer segment de 2100 mts a carrera que es realitzarà pels carrers de la Vila. El segon segment, es completarà en bicicleta tot terreny (BTT) i comptarà amb una distància de 18000 mts que, igual que el tercer segment, transcorrerà pels camins i pistes que enllacen les vinyes i rieres d’un paisatge típicament anoienc i resguardat per la serralada de Montserrat. En aquest darrer segment, que s’haurà de completar a carrera, el Club Excursionista Anoia ha volgut donar un plus en la seva duresa, dedicant-li una distància de 4000 mts.

OBSEQUIS
Es recorda que al finalitzar el Duatló, es sortejaran articles esportius, d’alimentació i d’oci per als participants. També es repartirà una bossa amb obsequis i una samarreta tècnica per a tots els atletes i voluntaris.

INSCRIPCIONS
Per tots aquells que encara no s’han inscrit, recordem que es por fer de les següents maneres:
1.- Tots els dies de dimarts a dissabtes d’11 a 13h i de 16:30 a 20:30h, a PLAYERS ESPORTS MASQUEFA a l’Avinguda de La Línia amb Carrer Xic de l’Anyé de Masquefa.
2.- Per mitjà d’ingrés bancari a Unnim – Caixa Sabadell Cte. 2059 0803 15 8000014231, indicant la paraula “duatló” seguit del vostre nom i cognom. És important que, quan feu l’ingrés, confirmeu la vostra inscripció telefònicament qualsevol dia de dimarts a dissabtes d’11 a 13h i de 16:30 a 20:30h al 937729060.
Recordeu presentar el comprovant d’ingrés a la taula de control el mateix dia de la prova.
3.- El mateix dia de la cursa al lloc de concentració en el cas de que quedessin places. Aquestes inscripcions tindran un recàrrec de 3 €.
Places limitades a 200 participants. No es retornarà l’import de cap inscripció un cop feta.

TOTA LA INFORMACIÓ
Podeu trobar tota aquesta informació i més a la web del CEA
www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia
dins de l’apartat Duatló “Vila de Masquefa” 2012
o enviant un correu a ceanoia@hotmail.com