Publicat el calendari de sortides i activitats del Club Excursionista Anoia per a l’any 2017

Ja es pot consultar el calendari de sortides i activitats que el Club Excursionista Anoia té previstes realitzar fins al desembre de l’any 2017.

El club masquefí presenta un calendari variat amb una quinzena de sortides i activitats on predomina el senderisme i l’alta muntanya. Com a activitats destacables es poden trobar les dues modalitats del concurs de fotografia FotoFlash, l’ascensió al Canigó amb la corresponent organització i participació als actes de regeneració de la Flama, la caminada nocturna per a celebrar la festa de la Castanyada, el bivac a Montserrat organitzat conjuntament amb l’Associació ALMA i una activitat més dins del programa disCAPACITATS. A més, es presenten un seguit de sortides molt variades i on tothom hi podrà trobar una al seu gust; un trekking per l’interior del massís de Montserrat, una sortida amb raquetes de neu, un cim de més de 3000 metres, una volta per la zona volcànica de la Garrotxa i una ascensió per la Canal de Cristall al Cadí. Durant aquest any que està a punt de començar, el Club Excursionista Anoia seguirà realitzant les sortides ja habituals pel control i cura del sender de gran recorregut GR-172 en els seus trams 6 i 7 dels quals s’és responsable oficial.

Es pot consultar el calendari detallat a la columna de continguts de la web del club situada a l’esquerra d’aquesta. També us podeu fer amb un exemplar de imprès i de mida de butxaca a la seu del club.

Per a altres sortides fora de calendari es prega que els interessats s’adrecin a l’entitat excursionista per correu electrònic o personant-se a la seva seu en els horaris establerts.

www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia

ceanoia@hotmail.com

Adreça: Carrer Crehueta, 33 – Torre (Masquefa)

Horari: Divendres de 19 a 21 h.