Presentat el calendari de sortides i activitats del Club Excursionista Anoia pel 2020

El Club Excursionista Anoia presenta el calendari previst per a l’any 2020 de sortides i activitats.

El club masquefí fa pública la seva programació de sortides i activitats previstes de realitzar des d’aquest mes de gener fins al desembre. Un any ben variat que promet molta muntanya per aquells que s’hi vulguin apuntar. Tot i les moltes activitats que s’hi reflexen en aquest calendari, encara faltarien d’incloure aquelles sortides que es realitzin amb la cadira Joëlette dins del programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA i que no es poden programar a llarg termini degut a les diferents problemàtiques i condicionants dels seus participants. Tot i això, el Club Excursionista Anoia anima a tots aquells possibles ocupants de Joëlette i a les seves famílies a que s’informin correctament sobre el funcionament d’aquestes sortides i s’aventurin a provar-ho. “La Petita”, la cadira Joëlette masquefina, està sempre a punt per sortir a passejar pels camins catalans i a gaudir de la natura en un ambient íntim i familiar fet a mida pels seus participants.

Dins de tot aquest reguitzell d’activitats destaquem les següents:

l’intercanvi que es realitzarà amb Les Guilles – Junts Pels Camins, entitat excursionista de Tagamanent (Vallès Oriental) que convidarà a tothom que s’hi vulgui apuntar a la sortida i participant en nom del Club Excursionista Anoia, i la posterior sortida organitzada per l’entitat masquefina com a amfitriona convidant al grup tagamanentí a participar de la seva.

La via ferrata de la Feixa del Colom al mes de febrer destinada a aquelles persones que mai s’hagin posat un arnès o que senzillament vulguin fer un tast d’aquesta tècnica. La ferrata de la Feixa del Colom és molt senzilla i ideal per dur-se un bon record de l’activitat.

Una vegada més el concurs de fotografia FotoFlash sortirà a la recerca de les millors imatges en una activitat molt familiar per a descobrir una nova població amb l’objectiu de conèixer nous indrets propers a casa nostra.

Per aquells que no coneguin a “La Petita” i tot allò del que és possible fer amb una cadira Joëlette com ella, es torna a organitzar una trobada en la que hi participaran altres cadires amigues i on es poden fer molta amics. Com cada any l’activitat s’acabarà amb una botifarrada popular.

De nou, la Flama del Canigó serà portada a Masquefa per a encendre les Fogueres de Sant Joan. Tothom que vulgui fer una Foguera es podrà adreçar al Club Excursionista Anoia per organitzar-la.

Dues travesses de capo de setmana previstes per aquest 2020. La primera per la Serra de la Moixa, integrada al massís del Cadí, fent nit al Refugi Sant Jordi i la segona des d’Ulldeter fins a Núria fent nit al Refugi de Coma de Vaca, al Ripollès.

Sense voler treure valor a cap de la resta d’activitats i sortides que acaben de conformar aquest calendari però que preferim que cadascú realitzi la seva tria i anàlisi, anomenarem la Castanyada Nocturna que es du a terme per Tots Sants i que reuneix a més de dues centes cinquanta persones de totes les edats, la qual segueix sent la caminada més nombrosa que es realitza a la Vila de Masquefa.

El calendari detallat d’aquestes sortides i activitats ja es pot consultar sota d’aquesta notícia i a la columna de continguts de la web del club situada a l’esquerra d’aquesta. També us podeu fer amb un exemplar imprès i de mida de butxaca a la seu del club.

Per a altres sortides i propostes fora de calendari es prega que els interessats s’adrecin a l’entitat excursionista per correu electrònic o personant-se a la seva seu en els horaris establerts.

www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia

ceanoia@hotmail.com

Adreça: Carrer Crehueta, 33 – Torre (Masquefa)

Horari: Divendres de 19 a 21 h.