Nova convocatòria del FotoFlash, el concurs de fotografia del Club Excursionista Anoia

Torna el FotoFlash, el concurs de fotografia del Club Excursionista Anoia. Una nova edició del concurs on valdran absolutament totes les fotografies que es disparin durant la matinal que aquest any es realitzarà al nucli de El Castellet, a la comarca de l’Alt Penedès. També la versió FotoFlashRETARD tornarà a fer volar la imaginació d’aquells que desitgin retocar alguna de les seves instantànies.

Aquest any, el club masquefí trasllada el seu concurs a El Castellet on es realitzarà una visita cultural guiada. En l’edició anterior es va visitar la població de Mura (Bages) i el seu molí.

L’organització desvela l’indret on es desenvoluparà el concurs però no la temàtica d’aquest ni l’indret a visitar, fent-lo públic el dia abans durant la seva presentació, d’aquesta manera els participants no es podran fer una idea completa de com serà la seva activitat dominical.

Les inscripcions es podran fer per correu electrònic o directament a la seu del Club Excursionista Anoia fins al dia abans durant la presentació del concurs. Durant aquest acte previ al concurs, també es realitzarà una sessió tècnica informativa i es presentarà la projecció Què comunica una fotografia? oferta per l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada i on els participants tindran l’oportunitat de realitzar totes les consultes que desitgin respecte a com realitzar una millor fotografia o sobre el funcionament de la seva càmera i on rebran els consells professionals de la mateixa entitat que serà jurat dels dos concursos.

Les bases ja es poden consultar en la imatge adjunta a aquesta notícia o en la barra de continguts situats a l’esquerra de la web del club 

www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia

ATENCIÓ A LES DADES SEGÜENTS:

CONCURS DE FOTOGRAFIA FOTO-FLASH I FOTO-FLASCH-RETARD 2018

Dia: Dissabte 7 d’abril

Hora: 19h

Lloc: sala d’actes de la Biblioteca de Masquefa

Presentació del concurs i temàtica

Projecció de QUÈ COMUNICA UNA FOTOGRAFIA?

Sessió tècnica, consultes i consells a càrrec de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada

Dia: Diumenge 8 d’abril

Hora: 8:30h

Lloc : Concentració al local del Club excursionista Anoia (carrer Crehueta, 33 – Masquefa) i trasllat a El Castellet. Inici del concurs

Durant el transcurs del matí es realitzarà una visita guiada a un indret d’interès cultural

Recollida de fotografies.

Hora tornada a Masquefa: 14h

Més informació i inscripcions

ceanoia@hotmail.com

www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia

Divendres de 19 a 21h al carrer Crehueta, 33 – Masquefa