La pluja aplaça una setmana la pujada als Ecos

Tot i que la pluja no va evitar que s’anès a Montserrat a caminar, al estar tota la nit plovent si que va impedir intentar la pujada fins a la Miranda dels Ecos. El terreny estava ben moll però, no va ser per això que es va desistir d’intentar-ho, si no els dos pasos compromesos que requereix aquesta ruta.

Diumenge passat, a Masquefa, plovia molt. Eren les 7 del matí i es va decidir no fer els Ecos però si anar a caminar tot i amb la possibilitat de fer-ho sota la pluja. Un cop a Santa Cecília, s’escull el camí a fer. S’agafarà el GR-172 fins a la Foradada i allà es farà l’entrepà. Un cop acabada la feina, es decideix seguir el camí; pujarem per la Portella, passarem pel Refugi Vicenç Barbé i ens enfilarem fins al Portell Estret, per baixar i retrobar el GR fins a Santa Cecília. 4:30 hores gaudint del cant dels ocells i de la olor a terra mullada.

Per sort, el Cicle "Caminant per Montserrat" no farà la cloenda fins al dia 14. Això ens permet dispossar d’una setmana més per intentar de fer els Ecos, si la pluja ens ho permet. Així que, el proper diumenge, ho tornarem a intentar. Us apunteu?