La Duatló Vila de Masquefa es desenvolupa amb èxit de participació i organització

El Club Excursionista Anoia no deixa de rebre felicitacions dels corredors que van participar el diumenge passat a la Duatló “Vila de Masquefa” i que organitzava el Club masquefí per tercer any consecutiu.
Amb l’objectiu de poder oferir una optima qualitat organitzativa, el CEA ha treballat durant molts mesos amb una Comissió formada per tretze persones i, que amb l’ajut d’una trentena més de voluntaris, aconsegueix presentar una competició a l’alçada de qualsevol prova oficial.
Tot i que el dia 28 de març ha estat una jornada on es disputaven un parell de curses importants dins de l’àmbit oficial català, i coincidint també amb Diumenge de Rams, la participació també ha estat un èxit. Amb un total de 109 inscrits, podríem dir que s’aconsegueixen batre “rècords”; el primer el de categoria femenina amb 14 atletes inscrites i, el segon el de comptar amb un total de 26 atletes locals. Cal destacar que, com a novetat en el programa, el participants locals van gaudir d’un premi especial als dos primers de cada categoria.
També va acompanyar la meteorologia. Recordem que l’any passat, la Duatló es va desenvolupar sota la pluja.
El CEA, vol agraïr a la Comissió Organitzadora el temps dedicat a que tot això pugues sortir tant bé, així com, fer públic el seu agraïment als voluntaris, entitats i ens col•laboradores, establiments i empreses. En especial a l’interès i implicació de la Policia Local, que ha actuat com si d’un membre més de la Comissió es tractés. Cal però, felicitar als corredors participants, en facilitar a l’organització tota aquesta tasca.
El CEA, tanca aquesta tercera Duatló, amb un balanç molt positiu, on la satisfacció obtinguda fa que es comenci a pensar en la propera edició. Esperem que, poc a poc, la Duatló “Vila de Masquefa”, pugui ser una activitat esperada en l’agenda dels masquefins.
En nom del Club Excursionista Anoia, moltes gràcies a tots.
(Adjuntem relació de les empreses col•laboradores)

Properament, es publicaran les fotos de la Duatló