Èxit de participació durant l’acte de cloenda del cicle “Caminant per Montserrat”

EL CICLE DE CAMINADES "CAMINANT PER MONTSERRAT" ES TANCA AMB ÈXIT

Èxit de participació durant l’acte de cloenda del cicle “Caminant per Montserrat”.

Amb un total de 65 assistències, es tanca aquest seguit de sortides per conèixer millor un indret que tenim ben a prop i que de vegades resulta tant desconegut.

La tarda va començar amb una projecció de fotografies amb les que es va resumir el que han estat les cinc caminades pel Massís de Montserrat. Totes les excursions es van pogué celebrar sense problema. Només un contratemps meteorològic va fer posposar la pujada a la Miranda del Ecos, la qual es fa perillosa si el terreny no es manté sec. Això va comportar sumar una sortida més al cicle que també va entrar dins del  concurs de fotografia.

Tot seguit, Jordi Sangrà, president del CEA, va dirigir unes paraules a tots els assistents i va agraïr l’assistència a tots els participants així com als participants del concurs, donant pas al jurat perquè iniciessin la revisió a totes les fotografies per escollir així als guanyadors.

El jurat estava format pels senyors Antoni Garcia, Heribert Sagrera i Miquel Tormos, membres de l’Associació Fòrum Cultural – Fotoclub Guineueta. Les fotos guanyadors van ser les següents:

– 1er premi:    “L’infinit”                                autor: BUSTY

– 2on premi:  “Paradís”                               autor: E.A.

– 3er premi:    “La mirada foradada”          autor: VIPER

Tots els assistents a l’acte també van poder dir la seva i la foto més votada va ser “Contrast boirí” de l’autor EL FOLLET PENCAIRE, obtenint així el premi del Jurat Popular.

També es va fer un esment especial per Blai Asensio, participant més gran, que va ser obsequiat amb un recull de fotografies de la darrera sortida, i més difícil, a la miranda dels Ecos.

L’acte va cloure amb un sorteig de material de muntanya i berenar, això si, després de que els Regidors de Cultura i Esports de l’Ajuntament lliuressin els premis als guanyadors. Solament un apunt negatiu a la festa; Foto@Foto que donava una càmera fotogràfica al guanyador del concurs, no va fer acte de presència i el participant va haver de marxar sense el premi. En breu li serà lliurat.