El Duatló Vila de Masquefa 2016 a punt per donar el tret de sortida

Tot està a punt per celebrar la sisena edició del Duatló Vila de Masquefa. El Club Excursionista Anoia es disposa a donar el tret de sortida a una nova edició d’aquesta competició que es celebra bianualment. ENCARA NO US HEU INSCRIT ?

Tot i que aquest tipus de competicions s’han multiplicat per deu en el nostre país ens els tres darrers anys i que la temporada idònia per a celebrar-les ja ha començat, els atletes que les corren compten actualment amb una molt bona oferta per triar aquelles que més s’ajustin a les seves exigències. Es per això que moltes d’aquestes competicions han perdut atractiu davant d’altres que compten amb grans empreses organitzadores que han trobat un filó econòmic en els milers de participants que s’hi apunten.

Esperem que tot això no afecti gaire en la competició masquefina i que siguin molts els atletes que s’apropin a córrer aquest duatló, el qual encara manté una organització tradicional i amb grans premis per aquells que hi participin.

Tota la informació i manera de realitzar les inscripcions es troba a la web www.runedia.es tot i que també podeu trobar totes les dades del recorregut a www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia

VINGA, US HI ESPEREM !!!