Duatló Vila de Masquefa: Tot a punt per aquest diumenge. Avís a tots els participants

El CEA – Club Excursionista Anoia, està ultimant tots els preparatius perquè diumenge es pugui celebrar la Duatló amb èxit.
A hores d’ara, sembla ser que tot està a punt per rebre als corredors vinguts d’arreu del nostre país que s’aproparan a Masquefa a competir en aquesta cursa. El CEA, acollirà també a un gran nombre de participants de la mateixa Vila. Recordem que aquest any i, com a novetat, es premiarà a aquell corredor i corredora locals que arribin primer a meta.
Tot i estar tot a punt, l’organització del Club Excursionista, vol ressaltar una sèrie d’informacions que cal que els corredors inscrits sàpiguen abans del mateix diumenge.

AVÍS A TOTS ELS PARTICIPANTS

– Compte! A la matinada de diumenge, hi ha canvi d’horari!!! Els rellotges s’avancen una hora. No arribeu tard!!!

– En el dia d’avui, hi ha un centenar d’inscrits

– ROPITS, la web on s’anuncien totes les competicions de les mateixes característiques que la Duatló “Vila de Masquefa”, ha sofert una averia tècnica. Si sabeu d’alguna persona que es vulgui apuntar, digueu-li que es posi en contacte directament amb l’organització. A la web del CEA trobareu tota la informació necessària. www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia

– Informació referent a les llicències: Solament seran vàlides les llicències de la Federació de Triatló capacitada per a competicions i la de la FEEC i/o FEDME a partir de la modalitat “C”. Atenció! Cap altre llicència és vàlida per a competir.

– Si algú vol entrenar-se, el circuït del 2on i 3er segments ja està marcat.

– Dissabte 27, a les 18h, es celebrarà una reunió amb tots els Voluntaris i els cossos de la Policia Local i de Protecció Civil per a organitzar i distribuir els diversos controls del circuït. La reunió es farà a la Sala d’Actes del CTC

L’organització també vol recordar que, aquest any, la concentració serà al CEIP Font del Roure, utilitzant les instal•lacions per enclavar-hi el Boxes.
Esperem que la meteorologia no compliqui la competició als atletes, ni tampoc, a l’organització i s’aconsegueixi celebrar una gran festa.