DISSABTE, ES VA PRESENTAR EL CALENDARI PREVIST PEL 2008

El passat dissabte, dia 10 de novembre, es va presentar el calendari de sortides que el CEA te previst pel 2008. El Club Excursionista, va aprofitar aquest esdeveniment per a obrir les portes del seu nou local, situat al carrer Crehueta 33, dins del mateix recinte de la Torre dels Lleons. A l’acte hi van assistir nombroses personalitats del nostre Ajuntament, així com, vilatans i persones lligades al Club, tant socis com simpatitzants.

Sis anys ha hagut d’esperar el CEA fins poder comptar amb un local reduït però digne per poder-se organitzar com a Entitat i poder desenvolupar la seva activitat diària amb certa normalitat. Tot i així, el Club Excursionista, manté el seu horari d’atenció al públic dels divendres de 19 a 21 hores. Durant aquest horari, es podrà atendre a tothom que s’apropi al local o per telèfon al 93.772.67.20. Fora d’aquest horari, el telèfon serà el de sempre 93.772.76.66.

El calendari que es presenta pel proper any compta amb una gran ampliació d’activitats respecte als anys passats, fruit de la predisposició dels actuals membres de l’Ajuntament envers al CEA, un Club compromès amb Masquefa, i les ganes de fer més properes les activitats de muntanya als seus vilatans. Entre les activitats presentades, destaca la "Ruta dels tres castells", la "Cursa d’orientació" i la "Duatló de Sant Isidre".