Cicle “Caminant per Montserrat” REFUGI VICENÇ BARBER-ROCA FORADADA

 

descarrega’t retol.pdf

 

Hola companys,
 
Ja tenim a punt la III excursió del cicle “caminant per Montserrat”. Us faig cinc cèntims per a què aquells que vau fer la del Montgròs podeu comparar. Aquesta ruta es bastant més fàcil, i de fet, podeu observar que la diferencia de desnivell es considerable. Aquí parlem de +290 -290. La ruta està calculada per fer-la en 3 hores a “pas de foto” i l’excursió completa en unes 4 h parant en el refugi i esmorzant en mig de la roca foradada. Que és la roca foradada??  En la foto adjunta, per on passen els raigs de sol, allà mateix esmorzarem.
Crec que el recorregut us agradarà força i esperem que la boira ens respecti i ens permeti fer bones fotos. Us pengem algunes fotos d’aquest dissabte per a què us aneu preparant, plànol del recorregut i també del desnivell.

 

 

 

 

per aquí estava el refugi!!

aquí ho teniu: refugi vicenç Barber.
Com sempre, per apuntar-vos o demanar més informació al respecte us podeu passar pel club el divendres de 19 a 21 h o trucar-nos.
 
Ah, i no val excuses que teniu un dinar familiar. Quedarem aviat, volem començar a caminar a les 8.00 per poder dinar amb la family o amb els amics.
 
Fins diumenge,
 
Enric (CEA)