Bon estiu i molta muntanya!!!

Tot i que la seva activitat no s’ha aturat, el Club Excursionista Anoia (CEA) ha tancat les portes al seu calendari fins al mes de setembre.
Poc a poc, tothom va iniciant les seves vacances. Uns viatjaran, el destí d’uns altres serà la platja, d’altres cercaran tranquil•litat per allunyar-se uns dies del bullici de la civilització sabent que més tard o més aviat hauran de tornar a les seves obligacions laborals, i uns altres es desplaçaran a les muntanyes on trobaran tot allò que més els ompli.
La gent del CEA també està preparant la seva sortida interna d’estiu que ajudarà a carregar les piles, ja que al mes de setembre es treballarà i definirà el seu calendari d’activitats i sortides per l’any 2014. Un calendari en el qual es volen incloure moltes novetats i plantejar, de nou, activitats que ja es van realitzant amb certa periodicitat com és el Duatló Vila de Masquefa. Tot i això, la feina que ha de realitzar el CEA fins el moment de tancar aquest calendari serà més administrativa que creativa. Al Club Excursionista Anoia no li falten idees per poder introduir a la seva activitat anual si no, més mitjans econòmics i de local. En això s’està treballant, tot i que la cosa no pinta gaire bé, però aquests son dos aspectes que seran decisius per la concreció del seu plantejament final pel proper any.
Mentre tot això es va succeint, el Club Excursionista Anoia aprofita aquesta web per desitjar-vos a tots que, sigui el que sigui el que feu durant aquestes vacances d’estiu, gaudiu d’ell i que tingueu molta muntanya!