240 participants a la Caminada Nocturna de la Castanyada organitzada pel Club Excursionista Anoia

La tradicional Caminada Nocturna que el Club Excursionista Anoia organitza cada any per a celebrar la festa de la Castanyada va tornar a ser un èxit al reunir més de 240 persones, sobrepassant amb escreix els 180 de l’any anterior.

La tradicional caminada que es realitza la nit del dissabte més proper a la festivitat de Tots Sants i amb la que s’acaba menjant castanyes i moniatos, va resultar un nou èxit gràcies a la participació de molts masquefins i aplegant un gran nombre de persones vingudes de viles i ciutats d’altres comarques catalanes.

Tot i que el cel amenaçava amb pluja, la sortida nocturna es va desenvolupar sense cap contratemps podent realitzar l’itinerari previst per l’organització. Aquest s’iniciaria davant el local del Club Excursionista Anoia, al carrer Crehueta número 33, i transcorreria pel carrer Major, passeig de l’Onze de Setembre, vinyes de Can Masana i el nucli de Can Cairot per empalmar amb l’extrem més apartat del passeig de l’Onze de Setembre en el punt d’enllaç amb la carretera de Can Bonastre per arribar finalment al monument en record als caiguts durant el setge de Barcelona de l’any 1714, on els membres col·laboradors del club excursionista ja esperaven als caminaires per oferir-los un grapat de castanyes calentes i moniatos, així com un got de cacau pels més joves i uns porrons ben proveïts de mistela per als més grans.

Com sempre, el gruix excursionista va estar guiat a la part davantera i tancat a la seva cua per membres de l’organització, controlant d’aquesta manera que el grup mantingués un ritme igual per a tothom i que ningú es pogués quedar enrere.

La festa es clouria amb un sorteig de lots compostos per material de muntanya.

El Club Excursionista Anoia aprofita aquesta crònica per agrair a tots els participants la seva confiança en participar d’una de les seves activitats, així com la seva complicitat durant el desenvolupament d’aquesta.

També agraeix enormement als col·laboradors organitzadors de la parada de castanyes i aquells que realitzaren les fotografies pel fons documental de l’entitat.

NOTA: Les fotografies adjuntes a aquesta crònica han estat publicades ja que no s’ha rebut cap contraindicació de cap dels participants a la sortida els quals poden aparèixer en elles. Si algú desitja que siguin eliminades només cal que ho expressi escrivint un correu electrònic a ceanoia@hotmail.com.