125 participants a la caminada nocturna de la castanyada organitzada pel Club Excursionista Anoia

Èxit de participació a la caminada nocturna organitzada pel Club Excursionista Anoia (CEA) per a celebrar la festa de la Castanyada. Amb un total de 125 participants, el CEA realitza un any més la seva ja tradicional excursió nocturna durant el cap de setmana més proper a la nit de Tots Sants. D’aquesta manera, el club masquefí aconsegueix un record de participació en aquesta sortida popular i ja tradicional. L’objectiu: compartir una estona menjant castanyes desprès d’haver compartit camí.
A les 9 del vespre el gran grup parteix de la mateixa seu del CEA enclavada al carrer Crehueta número 33 i preparat per endinsar-se en la foscor de la nit. Al capdavant i acompanyant al guia un bon grup de joves vailets tiren decidits a menjar-se el món. L’edició d’aquest any aposta per un recorregut ben diferent a la dels anys anteriors desplaçant-se cap a la zona de la Beguda Alta i visitant la font de la Mina i la font dels Oms, anomenada també com el pou de Can Simón. També es creua el nucli de la Beguda Alta i es passa pel davant de la masia de Can Felip Bord i la de Can Parellada per arribar al turó del Met on es pot gaudir d’un mirador fantàstic sobre la vila de Masquefa menjant castanyes i moniatos remullats amb mistela i cacau curosament preparats per l’organització.
Aquesta a estat una excursió on s’ha pogut gaudir d’un entorn molt variat on ha dominat l’asfalt dur dels carrers de Can Parellada i de la Beguda Alta però alternat amb les pujades i baixades dels conreus més rurals. Els enllumenats públics de les urbanitzacions han jugat amb els de les poblacions properes com les de Gelida, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Esteve Sesrovires, Collbató i Hostalets de Pierola. Tot això, amb una temperatura ambient immillorable i sota un cel ben estrellat.