Publicat ja el calendari de sortides i activitats del Club Excursionista Anoia pel 2014

Ja es pot consultar el calendari de sortides i activitats que el Club Excursionista Anoia ha programat per l’any 2014. Un calendari farcit i variat del que tothom podrà gaudir de gener a desembre del proper any.
Sortides de senderisme pels més tranquils, trekking pels més atrevits, ascensions a cims, raquetes de neu, vies ferrates pels qui es vulguin iniciar, bicicleta, un concurs de fotografia, grans travesses… i per destacar la tornada del Duatló “Vila de Masquefa”, la ja tradicional portada de la Flama de la llengua des del Canigó i la caminada nocturna per celebrar la festa de la Castanyada, la qual va obtenir un gran èxit de participació en la recent darrera edició.
El Club Excursionista Anoia té altres sorpreses preparades per desvelar tot i que ho anirà fent a mesura que s’estigui segur es puguin dur a terme. Tot depèn de varis condicionants que s’estan treballant, entre ells i també els més importants l’econòmic, la col•laboració de l’Ajuntament i la gran necessitat de poder ampliar el seu local.
Però tot això ja s’anirà definint amb el pas dels dies. De moment, el club masquefí anima a tothom a consultar el seu calendari i a començar a triar aquelles activitats i sortides on participar.
Si no veieu bé el document adjunt a la notícia podeu consultar el calendari a la columna de l’esquerra de la web www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia
Per poder ampliar qualsevol informació respecte a tota l’activitat del club, recordeu que us podeu dirigir a l’entitat excursionista de les següents maneres:
Per correu electrònic: ceanoia@hotmail.com
En persona: els divendres de 19 a 21h al local del carrer Crehueta, 33 (davant del Bar Serralet)
Per telèfon: 937726720 els divendres de 19 a 21h