Publicada tota la informació referent als actes del 10è aniversari del Club Excursionista Anoia

El Club Excursionista Anoia celebrarà durant un parell de caps de setmana de setembre, el seu 10è aniversari. Ara, ja es pot consultar el programa d’actes a la seva web.
Pels que rebin aquesta notícia a través d’un altre mitjà que no sigui directament la web del CEA, poden connectar-se a www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia i cercar l’espai dedicat al 10è aniversari.
El Club Masquefí, ha preparat per aquesta ocasió (caps de setmana del 17, 18 i 24, 25 de setembre), un programa a la mida de totes les edats; Per als més joves (de 9 a 14 anys), una Triatló Infantil, amb la que s’alternaran diverses tècniques com son la natació, la carrera i la bicicleta. Cal destacar que, en aquesta cursa, hi podrà participar un major d’edat (pare, germà, etc.) per a donar-li suport en la zona de Boxes.
El CEA, també ha pensat en aquells més atrevits (a partir dels 16 anys) que, darrerament, estaven aspectants a la ja tradicional Duatló “Vila de Masquefa” i que aquest any no s’ha dut a terme degut a aquesta celebració dels deu anys. Per a ells, es presenta una Cursa Nocturna on, podran posar a la pràctica la seva millor forma atlètica. Hauran de cobrir 10 kms a carrera amb l’ajut de la lluna, l’enllumenat públic (allà on n’hi hagi) i el que ells es puguin facilitar pròpiament amb un frontal.
I per a tots aquells que no entrin dins de les edats de la Triatló Infantil ni s’atreveixin amb la Nocturna, el Club Excursionista Anoia ha organitzat una Caminada Popular de 13 kms. Res, per passar un matí de diumenge fent senderisme amb esmorzar de botifarra inclòs.
Dins d’aquest programa també, hi podrem trobar una conferència a càrrec de l’Home del Temps de TV3 Francesc Mauri, el qual ens parlarà de “El temps a muntanya” i amb el que podrem conversar i preguntar-li tot allò que vulguem i per allò que desconeixem de la meteorologia.
De totes maneres, cal destacar de tota aquesta celebració que, aquest programa d’activitats i actes, son fruit dels deu anys que el Club Excursionista Anoia porta en actiu a la Vila de Masquefa. És per això que, el millor suport que se li pot fer a aquesta Entitat, és la de participar en l’Acte Commemoratiu del 10è Aniversari que es farà el dissabte dia 17 de setembre a les 18h a la Sala d’Actes del CTC (Avinguda Catalunya, 60), on el Club exposarà la feina feta durant aquests anys i on presentarà el calendari previst pel 2012, del qual cal ressaltar la proposta de culminar aquells cims més representatius de la geografia tradicional de Catalunya (Puigmal, Turó de l’home, Pica d’Estats, Pedraforca, Sant Jeroni de Montserrat, etc) durant el proper any. En aquest acte es comptarà amb la presència del Sr. Xavier Boquete i Saiz, Alcalde de Masquefa, i del Sr. Jordi Merino i Urbano, President de la FEEC – Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.
El Club Excursionista Anoia, aprofita aquest espai de la seva web per a convidar a tothom a participar activament de tots aquests actes i activitats. També, a consultar per mitjà de la seva web www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia les normatives corresponents a la Triatló Infantil, a la Cursa Nocturna i a la Caminada Popular per poder inscriure’s correctament.
Petits i grans, participant o d’espectadors, corrents o asseguts en una cadira, tothom serà capaç de fer una mica de muntanya durant aquests caps de setmana de setembre.