Més de 200 participants a la caminada nocturna de la Castanyada organitzada pel Club Excursionista Anoia

Un any més, la caminada nocturna de la Castanyada organitzada pel Club Excursionista Anoia superà els docents participants. La tradicional caminada que es realitza la nit del dissabte més proper  a la festivitat de Tots Sants i amb la que s’acaba menjant castanyes i moniatos, va superar de nou els docents participants, aplegant, com a novetat, un gran nombre de masquefins que hi participaven per primera vegada i moltes d’altres vingudes de viles i ciutats de les comarques veïnes.

La ruta triada per l’organització per aquesta edició s’inicià des de la seu del club excursionista enclavada a la torre del carrer Crehueta, i transcorria pel Parc de la Font del Roure, les Moreres, camí d’Els Hostalets de Pierola, masia de l’Ocata, masia de Can  Mussons, la riera de Masquefa, de nou per la zona de les Moreres, el cementiri i acabant al passeig de l’Onze de Setembre. Allà, els membres col·laboradors del club excursionista ja esperaven als caminaires i els oferien un grapat de castanyes calentes i moniatos, així com un got de cacau pels més joves i uns porrons ben proveïts de mistela per als més grans. La festa es clouria amb un sorteig de lots compostos amb material de muntanya i on els participants més petits van oferir les seves mans més innocents per extreure els números guanyadors.

El Club Excursionista Anoia aprofita aquesta crònica per agrair a tots els participants la seva confiança en participar d’una de les seves activitats, així com la seva complicitat durant el desenvolupament d’aquesta. També agraeix enormement als col·laboradors  organitzadors de la parada de castanyes i aquells que realitzaren les fotografies pel fons documental de l’entitat.

NOTA-1: Es va trobar un Buff (braga de coll) al final de la caminada. Si algú el va extraviar ho podrà comunicar per mitjà d’un correu electrònic a ceanoia@hotmail.com dient el format i color.

NOTA -2: Les fotografies adjuntes a aquesta crònica han estat publicades ja que no s’ha rebut cap contraindicació de cap dels participants a la sortida els quals poden aparèixer en elles. Si algú desitja que siguin eliminades només cal que ho expressi escrivint un correu electrònic a ceanoia@hotmail.com.