La Xerrada-Cafè organitzada pel Club Excursionista Anoia dins del Programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA aplega una trentena de persones i un total de set entitats

Èxit de participació a la Xerrada-Cafè celebrada el passat dia 5 de maig organitzada pel Club Excursionista Anoia dins del Programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA. La trobada es va celebrar al Bar El Casal i aplegà una trentena de participants, entre els quals hi havia representants de fins i tot set col·lectius de diversitat ben variada. Com a convidats pel Club Excursionista Anoia com a entitat organitzadora hi van participar la Fundació Privada Àuria d’Igualada, l’EAP-Anoia d’Igualada, Dispiera Associació de Famílies amb Fills Discapacitats Psíquics de Piera, Fundació Cruyff de Barcelona, Rodamunt de Barcelona i l’Associació ALMA de Masquefa. Com a convidat especial també es va comptar amb la participació d’Arnau García Lafita, membre actiu de la Fundació Cruyff i Rodamunt, i amic de tothom. A la trobada també s’hi va afegir l’associació excursionista 4000 Peus de Collbató.

El Club Excursionista Anoia organitzà aquesta Xerrada-Café amb l’únic objectiu de passar una bona estona tot prenent un cafè amb un grup de col·lectius que treballen al voltant del mon de les persones amb necessitats especials però des de punts ben diversos. Tots ells van presentar la seva activitat i l’organització es va encarregar de dur el fil conductor fins a l’extrem de la pràctica de l’excursionisme per part de persones amb mobilitat reduïda. Tot i que només existia un petit lligam de coneixença entre dues de les entitats participants, durant els minuts previs a la xerrada ja s’havien establert contactes i presentacions. Cada una d’elles exposà la seva tasca i poc a poc tots els assistents van poder participar plena i activament d’una l’activitat molt enriquidora. Cafè, pastes, bon rotllo i intercanvi de telèfons i adreces electròniques.

El Club Excursionista Anoia obsequià amb un petit recordatori de la trobada a tots els convidats i s’emplaçà a tothom a l’excursió de l’endemà diumenge on es traurien a passejar tres cadires Joëlette per les vinyes i rieres de Masquefa. A l’endemà però, la pluja insistent va impedir realitzar la sortida, la qual va quedar emplaçada per a una altra data encara per determinar.